Domů Zboží Od ZH ...s láskou...

Těhotenský, relaxační a kojící polštář, více druhů

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík do ruky360 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od ZH ...s láskou...

Katalogové č.: 7609739
Zobrazení: 281x
Vloženo: 19.7.2016
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ Hezký den, bývám nyní často mimo ČR, dočasně uzavírám obchod do konce roku 2022, děkuji za pochopení, s pozdravem Manon ♥

Popis:

Multifunkční využití:  klasik 170cm

V období těhotenství poskytuje podporu rostoucího bříška, pro úlevu od bolesti kolen jej můžete vkládat při spaní mezi nohya relaxovat.

Při použití během kojení pomáhá předcházet bolestem zad.

Pás miminku zajistí pohodlný a bezpečný spánek i příjem mateřského mléka z prsu.

Začíná-li dítě sedět, poskytuje podporu zádíček a tvoří měkký a bezpečný pás kolem dítěte.

Tento polštář je lehký, velmi dobře se s ním manipuluje

....................................................................................................

Potah: 100% bavlna se zdravotním atestem, česká výroba.

Rozměr: 170cm

Zip: klasický spirálový

Výplň: EPS zdravotně nezávadné kuličky vyšší pevnosti -100

Žehlení: vnější potah - na program bavlna...možno i na menší teplotu, žehlení provádějte z rubu

Praní: Vnitřní sypek s výplní kuliček neprat! Při potřísnění, nebo znečištění vnitřního sypku ihnet otřete a vysušte, př. na slunci, nebo radiátoru. Potah lze ze prát v pračce, program na 30-40 stupňů

....................................................................................................

Pevnost šití zaručuje tyto varianty použití: Výrobek je určen pro kojení, relaxaci, jemné těhotenské cviky a rehabilitační cvičení při kterých není použita nárazově váha celého těla vyšší jak 15kg, vydrží určitě mnohem více, ale např. opakovaný skok váhy cca 80kg na polštář by jistě porušil šev.

Chcete -li, aby nebyla látka uprostřed sešitá, napište mi to do zprávy, bude nutné přikoupit ještě látku. Vzorník látek zašlu na žádost v příloze, látky se často mění, není možné neustále aktualizovat, na výběr standartně 20-30 motivů látek. Nebojte se experimentovat, polštář může být z kařdé strany jiný :-)

Možno dokoupit zip pro opakované plnění /mám jej v nabídce a doporučuji pro  usypání, či doplnění kuliček/. Polštář se může zdát zpočátku neforemný, pevnější - plním na maximum, jelikož časem se EPS kuličky postupně malinko slehnou.

...................................................................................................

Objemová hmotnost polystyrenovýck kuliček ovlivňuje odolnost vůči kompresi (tlaky v sedacích vacích vlivem zatížení) a platí: čím větší hustota, tim větší pružnost a odolnost polystyrenových kuliček. Zdravotně nezavadné polystyrenové kuličky EPS100 jsou nové, čisté, prvotně vyrobené, bez chemického čistění a jiných úprav. Splňují vyhlášku Ministerstva zdravotnictví č. 84/2001 sb. v platném znění o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti ve věku do 3 let. Dále splňují normu ČSN EN 71-9 Bezpečnost hraček - Část 9: Organické sloučeniny - Požadavky, Tabulka 2D - Manometry (migrace). Navíc naše kuličky prošly pachovou zkouškou, rovněž bez závad /i tak mají kuličky svůj specifický ,,pach,, který chvíli přetrvává, než postupně úplně vyprchá/

Možnost i přírodní výplně: Tvořím z přírodních materiálů, u každého výrobku doporučuji přikoupit zip na případné opakované plnění a také doplňkový materiál. Jelikož plním přírodninami, jejich objem závisí na délce a intenzitě používání výrobku, je tedy nutné po nějaké /u každého jiné/ době nutné doplnit obsah, nebo jej obnovit. Berte to prosím na vědomí :-) , děkuji.

Menu
--