Domů Zboží Od pepadana

Tapír v dětském pyžamu

750 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od pepadana

Katalogové č.: 9139199
Zobrazení: 126x
Vloženo: 16.12.2017
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Na poštu jezdím podle potřeby zpravidla dvakrát týdně. Pokud na doručení spěcháte, připište to prosím do poznámky k objednávce. Děkuji!

Tapír čabrakový nebo také zvaný indický je velice vzácný a v přírodě velmi ohrožený druh. O to větší je radost, když se takové krásné mládě narodí v zoologické zahradě.

Malý tapírek má pruhované pyžamo, živí se mlékem od maminky Indah, ale už ochutnává i to, co dostává k jídlu jeho maminka.

Tapír je velmi pevně do tuha uplstěný z kvalitního rouna Merino a šetlandské vlny. Je velmi hebký a láká k pohlazení (100% vlna), které mu v žádném případě neuškodí! Neuškodí mu ani kdyby se náhodou vykoupal. Jen musí pořádně vyschnout.

Vysoký je ve hřbetu asi 8cm. Od nosu ke konci ocásku 14cm. Oči jsou pevně vlascem přišité skleněné korálky. Tlamku pá pootevřenou a tak ho jeho majitel může krmit.

Upozornění: není určen jako dekorace, je na mazlení!

Zabalený je v dárkovém pytlíčku.

Ke zvířátkům i postavičkám je možné tady dokoupit spací taštičku. Pokud tam zrovna žádnou vhodnou nenajdete, což je pravděpodobné, mohu mu ušít vlastní na míru.

Menu
--