Domů Zboží Od MyFairy

* Svetrokabátek *

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce198 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od MyFairy

Katalogové č.: 8837461
Zobrazení: 661x
Vloženo: 16.9.2017
Počet srdcí: 58x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Heboučký, hřejivý podzimní svetrokabátek.

Kabátek je ušitý z měkoučké silnější svetroviny - z líce kabátek vypadá jako pletený, z rubu se však materiál spíše podobá mikrofleecu (je velmi příjemný na dotek a absolutně vůbec nekouše - vyzkoušeno i na nahé tělo). Materiál je pružný, tedy velmi pohodlný a přizpůsobivý.

Je dostatečně dlouhý (aby ani nožky nezebaly) a hezky vypasovaný, aby podtrhl ženské křivky (žádný pytel!:-) ). Zapíná se na dlouhý zip. Má výrazný stojákový límec, který tvoří při jeho rozevření elegantní prvek (celý límec je podšitý kontrastním nekousavým úpletem), při úplném zapnutí je i dostatečně široký, aby se do něj vešla šála.

V úrovní pasu jsou 2 praktické kapsy, v manžetách rukávků zase příjemné otvory na palečky:-). Kabátek je velmi pečlivě propracovaný, se spoustou hezkých detailů.

Dostupný je ihned ve velikosti vel.M - 38 (1 kus). Ostatní velikosti do 2 týdnů. Materiál je pružný a hezky se přizpůsobí Vašim křivkám.

Materiál: 100% PES

* Kabátek lze prát v pračce při teplotách max. 30°C, ždímat při nízkých otáčkách. Nebělit, chemicky nečistit. Sušit doporučuji rozložené, aby se zabráilo případnému vytahování. Žehlit na velmi slabou teplotu. *

Menu
--