Domů Zboží Od Gløgg

Sukně s kapsami, celá z biobavlny

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Gløgg

Katalogové č.: 8331583
Zobrazení: 378x
Vloženo: 7.3.2017
Počet srdcí: 32x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Postupně přecházíme k šití kalhotek na objednání. Tento přístup nám umožní smysluplnější nakládání s materiálem i financemi. Pokud nevidíte v naší nabídce kalhotky, které byste potřebovaly, napište si nám o vzorník. Rády vám nachystáme kalhotky přímo podle vaší představy.

Sukně z potištěné biobavlněné látky Foxgloves z dílny Cloud9. Na předním díle dvě kapsy. Celá je nabraná do širšího pásku z proužkovaného úpletu od Lillestoff (95 % bio bavlna 5 % elastan). Kapsy jsou lemovány stejným úpletem. Sukně je vpředu o něco kratší než vzadu. Podklad je tmavě modrý, detaily světle modré, bíé, růžové, oranžové a šedé.

Celková délka sukně je 56 cm na bocích, 48 cm vpředu a 51 cm vzadu z toho je 9,5 cm pružný pásek. Šířka pružného úpletu je 2 x 34,5 cm (obvod 69 cm) v klidném stavu - pěkně pruží až do šířky 43 (a klidně i víc, ale to už by nebylo tolik pohodlné).

Velikost S (možná i M), ideální pro obvod boků do 94 cm.

Sukně je ušitá podle vlastního návrhu a střihu.

Doporučení pro údržbu: Prát na nízky stupeň s podobnými barvami. Nečistit chemicky. Nepoužívat bělidla. V sušičce sušte na střední stupeň a po usušení ihned vyjměte. Žehlit horkou žehličkou.

 

Menu
--