Domů Zboží Od Dílna u kocoura

Šťastnou plavbu v roce 2016

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Dílna u kocoura

Katalogové č.: 6780299
Zobrazení: 1068x
Vloženo: 28.10.2015
Počet srdcí: 46x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Ano ano, sice ještě stále máme rok 2015, ale už je na čase se poohlédnout po novém diáři. A když nový diář, tak proč ne v luxusním kabátku? Protože tenhle tedy opravdu luxusní je - volně řezané a na stroji sešívané křivky, bohatě prošívané melírovanou quiltovací nití a doplněné loďkou plující vstříc šťasným zítřkům.  Kocour použil nádherné modromodré odstíny z kolekce Quilters shadow, které jsou nejen příjemné pro oko, ale i příjemné na omak.

Obal na diář je vyztužený ronopastem a bohatě prošitý. Zapíná se na knoflík a pruženku. Pokud se v každodenním provozu třeba trochu ušpiní, snadno jej vyperete (s ohledem na výztuhu, která nemá příliš ráda ždímání v pračce, raději ručně) a následně přežehlíte na běžnou teplotu určenou pro bavlnu. 

Obal v sobě skrývá diář formátu A5 s pevnými deskami, který příští rok snadno vyměníte za nový nebo za záznamník stejného formatu.

Uvedená cena je za obal včetně diáře. 

Kocour si dovoluje upozornit, že v případě objednávky tří a více kousků z naší dílny neplatíte poštovné (bude upraveno při potvrzení objednávky). 

Menu
--