Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Srdcový prsten s labradoritem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 8133189
Zobrazení: 392x
Vloženo: 6.1.2017
Počet srdcí: 85x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Autorský originální prsten. Jemnost, neha, elegance. Nepřehlédnutelný originální šperk.

Konstrukce prstýnku je z atestovaného nerezu, pájeno bezolovnatým cínem s obsahem stříbra. Dominuje mu placička labradoritu (8 mm). Kámen je v základní světlešedé barvě s jemnými modrými odlesky (viz foto). Kámen je průsitný, kvalitní.

Ušlechtilý nerez je atestovaný, netečný stálobarevný materiál. Neodírá se, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu. Nerez je ve srovnání se stříbem nesrovnatelně pevnější a barevně stálejší. V kombinaci s pečlivým zpracováním jde o šperk, který výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Nevyžaduje další údržbu. Běžné nečistoty můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem. Cín podle potřeby přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů) nebo švédskou utěrkou.

Prstýnek je profesionálně detailně zpracován. Provedení je velmi jemné, filigránské. Pájení je čisté, jemné a precizní. Všechny konce a okraje jsou pečlivě zapraveny, zabroušeny, zapájeny. Nikde nic neškrábe, ani se nezachytává. Reliéf je plastický, výrazný a příjemný na omak. Šperk je lehký, něžný a pohodlně se nosí.

Vnitřní průměr prstenu měří 17,5 mm (vel. 56). Kroužek je napevno spojený. Váha prstýnku je 2,5 gramu.

Menu
--