Domů Zboží Od NessaIssil

SPIRIT - mag. svíčka 60 hodin - AKCE -30%

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od NessaIssil

Katalogové č.: 8784054
Zobrazení: 288x
Vloženo: 28.8.2017
Počet srdcí: 34x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Když se začneme věnovat spirituálnějšímu životu, probouzíme v sobě sami sebe. To naše pravé . Naše duchovní stránka započne proces detoxikace, odstraňují se nízké vibrace, negativní energie a staré zažité zvyky.

Připravená směs bylin a esenciálních olejů v této svíčce pomůže zvýšit vibrace, přinese čistou a krásnou energii, pomůže problémům, aby rychleji zmizely a očistí naši auru. Kouzlem pracuje na postupném odhalení naší skutečné osobnosti a vede nás po cestě rozvoje.

Jalovec je silná léčivá bylina, která zahání negativitu, je spojena s procesem znovuzrození, přináší spravedlnost a pravdu. Šalvěj bílá je mocnou ochrannou bylinou, která se již po staletí používá k vymýcení negativity z prostoru i aury. Jemně odstraňuje staré energie, pomáhá lépe manifestovat naše přání a přináší silné pozitivní vibrace.

Eukalypt s sebou nese silné léčivé vibrace a přináší dobré zdraví i ochranu. Pelyněk zvyšuje psychické schopnosti, pomáhá probudit třetí oko a přináší dobré sny.

Tmavě šedomodrá je barva, která se využívá pro odstranění negativity a nastolení nové pozitivní energie. Je zároveň i barvou neutrality a naděje. 

Akvamarín je kamenem klidu a štěstí, symbolizuje odvahu a potlačuje stres, zbavuje strachů. Vytváří ochranný štít aury, uvádí čakry do rovnováhy. Sodalit odstraňuje negativní emoce, obavy, úzkosti. Dodává odvahu a přináší harmonii.

Ozdobena je symbolem pentagramu a bažantím pírkem. Bažant je symbolem ochrany nás i našich blízkých, podněcuje kreativitu a je spojen s volností a štěstím.

100% přírodní svíce - eko sojový vosk, bavlněný knot - ručně vycentrovaný, 100% přírodní esenciální oleje nejvyšší kvality, sušené bylinky, krystaly.

Skleněná dóza je objemu 440 ml, svíce vydrží hořet cca 60 hodin.

UVEDENÁ CENA JE JIŽ PO SLEVĚ!

 

    Menu
    --