Domů Zboží Od OcelOva

Souprava SL6K "Květy se zlomky granátu"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od OcelOva

Katalogové č.: 7295732
Zobrazení: 129x
Vloženo: 1.4.2016
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorské šperky. Originály, které existují pouze v jednom jediném exempláři z romantické edice variací na květy. Vyniká svou lehkostí, kouzelným prostorovým tvarem, romantikou duší a barevností granátových zlomků, které se světlem "rozsvítí". Je to velmi netradičný, výrazný, nepřehlédnutelný komplet, který si každý zapamatuje).  Jedinečnost a originalitu vyzařuje na první pohled. Je to souprava jedinečných originálních kousků s osobností.

Vše je vyrobeno ručně. Tepané, ohýbané, tvarované z chirurgických drátů o různých tloušťkách zdobené zlomky granátu.

Ocelové REDA dráty použité k jeho výrobě mají zdravotní atest pro chirurgii. Tyto dráty jsou kvalitní, s garantovaným složením, hypoalergenní, stálobarevné, časem nemění vzhled, nereagují s okolním prostředím. Jsou dražší než častěji používané osteo dráty nebo 316L ocelové, ale jejich kvalita a poskytované záruky stojí za to. Šperky z nich po Vás může zdědit i další generace, vydrží Vám stejně krásné mnoho let. 

Náušnice. Celková délka je 10,8cm, z toho háček 1,5cm. Maximální rozměry stěžejní části náušnic, květu, jsou cca 4,2 x 3,5 cm. Váha jedné náušnice je pouhé 4g. Přestože jsou dlouhé, jsou překvapivě lehké a dobře se nosí. Jsou pečlivě natvarovány tak, aby krásně seděly a souměrně se natáčely. Protože se jedná o ruční práci, nejsou jednotlivé náušnice svými zrcadlovými kopiemi. Marně byste hledali ,,zlatý řez", stejně jako jej nenajdete ani ve své tváři. Jako celek, společně dohromady, však tvoří dokonalý pár. Právě drobné odchylky jsou znakem jedinečnosti a lidské práce.

Přívěsek. Celková délka je 9cm, maximální rozměry květu cca 4,8 x 3,5cm, váha 3g. Je zavěšen na klasické náhrdelníkové obruči z osteo drátu tvrdého. Možností je však víc, můžete jej zavěsit na různá lanka, dutinky, bužírky, stuhy, řetízky, obruče apod.. záleží jen na Vašem vkusu a tom, co ráda noosíte.

Prsten má univerzální nastavitelnou velikost, lze upravit pro každého. Maximální rozměry květu jsou cca 3,5 x 3,5cm. Váha 3g. Je pečlivě natvarovaný tak, aby krásně seděl na prstě. Přestože je větší, je překvapivě lehký a dobře se nosí.

Soupravu nemusíte koupit celou!

Nepřehlédnutelné šperky krásné v každém detailu.  

Menu
--