Domů Zboží Od magaela

Slaměnkový mini hřebínek "kouzlo okamžiku"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce149 Kč
Možnosti platby
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od magaela

Katalogové č.: 7615174
Zobrazení: 415x
Vloženo: 21.7.2016
Počet srdcí: 42x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Balíčky posielame do 14-21 pracovných dní od prijatia platby, ak vám doručenie ponáhľa, prosím, informujte nás o požadovanom termíne doručenia.

Milé moje,

je zde opět léto. Slunce je žičlivé, oči mhouřim do belasomodrej oblohy. Lavičky v parcích se již těší na letní lásky, na dlouhé večery strávené v nekonečných objetí. Koutky dětských úst jsou lepkavé od jahod s cukrem a dvory jsou plné mláďátek. Voda cáká a všude je spousta smíchu. Hudba se vine ulicemi a pole pomalu začínají dozrávat. Z třešní si děti dělají náušnice a na loukách víly oslavují krásu letních dnů. I my v dílničce Magaela se z nich těšíme.

Dovolte, abychom vám představili i nejnovější letní kolekci plnou neopakovatelné letní romantiky :) V hlavní roli naše oblíbená modelka Simoneta Hladká a Laura. A samozřejmě, Magaela :)
Všichni se bojíme velkých slov. Strašně hodně se jimi naklamalo. No jsou věci, co nikdy nezklamou ... jsou pravdovravné a upřímné, hoc něžné a křehké jako první sníh či pomíjivost slunečních paprsků. Je to dotek na pokožce milované osoby, pohled do duše, co vše vypoví i bez slov, objetí, co zahojí všechny rány ... slová můžu lhát, ale kouzlo okamžiku je neomylné. V té jediné vteřině víš pravdu o světě ... posvátnou pravdu lásky.
Hřebínky jsou vyrobeny ze sušených kvítků, gypsy a jiných pomůcek na aranžování. POZOR !!! Velmi křehké ... uvedená cena je za jeden kus :)

Menu
--