Domů Zboží Od Arthela

Shapes - jaspis, rodonit

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce260 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Arthela

Katalogové č.: 9248064
Zobrazení: 114x
Vloženo: 31.1.2018
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský náhrdelník s nádhernými kameny - jaspisem kambabou (zelený kulatý donut), jaspisem pestrým (zelenožlutý tromlovaný kámen) a růžovým rodonitem je vytvořen metodou měkkého pájení z bezolovnatého cínu s příměsí stříbra a z pocínovaného měděného drátu. Rozměry jsou v nejširších místech 6x4 cm. Zavěšen je na černé kůži délky 50 cm. Dodávám v dárkové krabičce.

Šperk je patinován, leštěn a ošetřen antioxidačním prostředkem. Po delším užívání ho doporučuji očistit, například omýt odmašťovacím prostředkem (jar), a oživit antioxidačním nebo v kuchyni běžně dostupným olejíčkem.

Dočetla jsem se: Jaspis je harmonizující kámen, který přináší klid a pomoc ve stresu, při řešení konfliktů, pohlcuje negativní energie, dodává odvahu k naplnění záměrů, zvyšuje organizační schopnosti, podporuje rychlé uvažování a představivost, přivolává štěstí.
Podle znamení zvěrokruhu patří zejména Beranu, Blížencům, Kozorohu, Raku, Panně, Vodnáři a Rybám. 

Rodonit je mimořádně uklidňující kámen. Přináší citovou rovnováhu, lásku, odstraňuje následky šoku a paniky, pomáhá v případech závislosti na jiných osobách, hojí citová zranění z minulosti, dodává schopnost odpouštět, zůstat v klidu ve stresových situacích, vyvarovat se pochyb, přehmatů a zmatků.

Podle znamení zvěrokruhu patří k Býku a Raku.

Menu
--