Domů Zboží Od cerna kosice

S větrem ve vlasech (Tygří oko) - náhrdelník

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce160 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od cerna kosice

Katalogové č.: 8991670
Zobrazení: 191x
Vloženo: 4.11.2017
Počet srdcí: 152x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Jsem ráda, že jste zavítali do mého obchůdku. Vybírejte dle libosti. Šperky dodávám v dárkových krabičkách.

Cínovaný náhrdelník, kde základem je tromlované velké Tygří oko v černohnědém provedení, zdobené vlnkami a korálkem Tygřího oka.

Zavěšení  na ocelovém lanku, obvod 45 cm. Je tvarované tak, aby dobře sedělo na krku.

Celý přívěšek měří 4,5 cm na šířku, 6,5 cm na výšku (včetně poutka), Tygří oko 3,0 x 5,2 x 0,8 cm, korálek Tygřího oka 0,5 cm, měřeno v nejširších místech.

Použitý cín je bezolovnatý.

Tygří oko je od pradávna používano jako talisman proti nepřátelským myšlenkám a kletbám. Napomáhá při dosahování cílů a dobře poslouží při hledání vlastních potřeb stejně jako potřeb ostatních. Dokáže rozlišit mezi božským přáním a tím, co opravdu potřebujete. Kámen vyrovnává činnost obou mozkových hemisfér. Pomáhá sbírat roztroušené informace a vytvářet z nich jeden komplexní celek. Usnadňuje řešení dilemat a vnitřních konfliktů, zejména těch, které jsou vyvolané pýchou a tvrdohlavostí. Pomáhá řešit problémy spojené s neschopností uznat vlastní cenu, přehnanou sebekritikou a zablokovanými tvůrčími silami. Pomáhá rozeznat vlastní nadání a schopnosti, současně ale upozorňuje na chyby, které je nutno překonat. Podporuje ty, kdo jsou příliš závislí na druhých a pobízí je, aby se odhodlali ke změnám. Kámen udržuje rovnováhu mezi energiemi jin a jang, potlačuje deprese a zlepšuje náladu.

Menu
--