Domů Zboží Od Bon Savon

Rostlinné Mýdlo pro Pokožku s Projevy Ekzému 70g

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce205 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Bon Savon

Katalogové č.: 8540252
Zobrazení: 203x
Vloženo: 17.5.2017
Počet srdcí: 71x
CPNP číslo zaevidováno
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: V předvánočním období objednávky vyřizují a expeduji maximálně do dvou dnů od zaplacení. Všechny výrobky mám skladem! Děkuji a těším se:-))) ❤️

Čistě Rostlinné Mýdlo Pro Pokožku s Projevy Ekzému

Čistě rostlinné mýdlo s výtažky ze 9 druhů léčivých bylin je velmi vhodné pro extrémně citlivou, atopickou, ekzematickou a alergickou pokožky.

Jedinečné mýdlo je vyrobeno metodou za tepla z vysoce hodnotných olejů a bylin, které se používají v oficiální a lidové medicíně k léčbě kožních onemocněni, přičemž 8% bylo přidáno do mýdla už po skončení mýdelného procesu pro mnohonásobné zlepšení kvality mýdla

Mýdlo účinně působí na zklidnění pokožky, tlumí svědění a čistí od nečistot, bakterií a prachu. Pokožku nevysušuje a díky speciálním přírodním olejům, lisovaným za studena, ji zachovává vláčnou a hebkou.

Aktivní složky:

Výtažek  z 9 druhů léčivých bylin : jitrocel, jetel, brutnák...

Kozí mléko -  obsahuje velké množství minerálních látek, stopových prvků, vitamínů a kyselinu listovou. Kozí mléko je ideální pro regeneraci, zvláčnění a dodání pružnosti pleti, zároveň velice kladně působí na pokožku postiženou kožními onemocněními (ekzém, lupenka, akné).

Nimbový olej -  je  jedním z nejznámějších léčivých rostlin původem z Indii. Starověké traktáty chválí vynikající léčivé vlastnosti nimbu. Vynikající východní  vědec  Ali Geelani jej nazval "požehnaný strom." Nimbový olej má vysoký obsah mastných kyselin a dalších užitečných látek. Díky tomu je i podle názoru vědců účinný při onemocnění kůže. Nimbový olej rychle uleví suché pokožce, snadno se vstřebává, pomáhá hojit její poškozené vrstvy a umožňuje jí udržet přirozenou rovnováhu. Velmi dobré výsledky a na rozdíl od běžně užívaných léčiv bez vedlejších účinků byly zaznamenány i po léčbě natolik závažných onemocnění, jako jsou psoriáza (lupénka) nebo i úporné ekzémy.

Tamanu olej se získává z polynéského stromu označovaného jako Atí, který je místními domorodci považován za posvátný a obsahuje unikátní složky (kalofillovaya kyseliny a kallofilolid), kteří mají silnou léčivou sílu. Tamanu olej se používá pro těžké chronické kožní onemocnění (lupénka, opary, ekzémy, dermatitida, akné, diabetické vředy). Olej je výjimečný svými analgetickými vlastnostmi, působí protizánětlivě a antisepticky, dezinfikuje, jde o účinné přírodní antibiotikum. Tamanu olej je součástí ochranných kosmetických přípravků, zklidňuje podrážděnou pokožku a zmírňuje svědění.

Olivový olej Virgin -  je známý svými zázračnými vlastnostmi už od starověku. Zabraňuje vysušování pokožky a zároveň i tvorbě vrásek. Vyživuje a zjemňuje pokožku, udržuje její přirozenou vlhkost. Má ošetřující a regenerační účinky.

Palmový olej Organic - pomáhá pokožku chránit a posilovat, zároveň ji také regeneruje a působením proti volným radikálům zpomaluje proces stárnutí. Je vhodný i pro problematickou, suchou či citlivou pleť.

Kokosový olej - napomáhá vyhlazování pleti a redukuje vrásky. Má protizánětlivé, zklidňující, antibakteriální vlastnosti; brání vzniku pigmentace, tj. zabraňuje tvorbě volných radikálů.

Bambucké (Shea) máslo - dokonale hydratuje a regeneruje velmi suchou a namáhanou pokožku, má protizánětlivé účinky a přirozený UV-faktor cca 4. Chrání před nepříznivými vnějšími vlivy prostředí (slunce, vítr, mráz) a zároveň zvyšuje odolnost kůže vůči infekcím a chorobám. Zklidňuje a regeneruje pokožku postiženou ekzémy a lupenkou. Je vhodné k regeneraci pleti obličeje i celého těla, celkově zjemňuje a zvláčňuje.

Ricinový olej LZS - jemně čistí, vyživuje a zjemňuje pokožku a zesvětluje pigmentační projevy, bohatý na mastné kyseliny a vhodný k ošetření suché, citlivé či nějak poškozené pokožky.

Ovesná moučka - mají čisticí účinky vnitřně i zevně, používají se k léčbě ekzémů a kožních problémů.

Jogurt - prospívá lidskému tělu nejen vnitřně, ale i vnějším použitím. Má protizánětlivé účinky, proto je vhodný  na  citlivou pleť. Vyhladí kůži a podpoří přirozené regenerační schopností, pleť bude pružná a hebká. Reguluje pH, obsahuje vitamíny skupiny B.

Ingredients: Goats Milk herbal infusion, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil Virgin herbal macerate, Elaeis Guineensis (Palm) Oil Organic, Sodium Hydroxide, Elaeis Guineensis (Palm) Kernel Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Fruit Butter, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil Virgin, Melia Azadirachta (Neem) Seed Oil, Avena Sativa (Oat) Kernel Flour, Calophyllum Inophyllum (Tamanu) Seed Oil, Citric Acid, Lactic Acid, Yoghurt Powder

NEOBSAHUJE ŽÁDNÉ KONZERVAČNÍ LÁTKY, UMĚLÉ PARFÉMY ČI BARVIVA !!!

Hmotnost: +/- 70g

Cena za 1 ks.

Cena poštovného bude upřesněna dle množství a objemu objednaného zboží.

Menu
--