Domů Zboží Od MrRadims

RETRO TAŠKA KHAKI

1 189 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od MrRadims

Katalogové č.: 8529664
Zobrazení: 4655x
Vloženo: 13.5.2017
Počet srdcí: 223x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

TOP KVALITA A STYLOVÝ DESIGN

Je vyrobena z moderního, pevného a odolného 100 % bavlněného plátna. Tento materiál má výbornou odolnost proti opotřebení a tak se perfektně hodí například jako každodenní brašna do fitka nebo na krátké cesty tzv. "víkendovka", etc..

Sportovní / Cestovní taška se skvělým designem? Ano! Naše taška Vám zaručí, že budete vyčnívat z davu, a to i když budete dřít v gymu, uzavírat business, kempovat nebo cestovat po světě. Na delší cesty můžete využít nastavitelný a odepínatelný popruh.

ZPEVŇUJÍCÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ A VYSOCE KVALITNÍ ZIPY

 Našim hlavním cílem bylo, zajistit, že Vás neselže žádná část příslušenství. Otevírání / Zavírání tašky a kapes nebylo nikdy lehčí, je totiž usnadněno pomocí velkých a kvalitních zipů. Spodní část tašky je chráněna proti špíně a poničení čtyřmi gumovými "čudlíky".

ODDĚLENÁ KAPSA NA OBUV

 Tato kapsa je navržena aby oddělila Vaše boty od čistého oblečení. Nemusíte se tedy bát, že by se Vám oblečení zašpinilo nebo chytilo nechtěný zápach. Je ideální pro Vaše tenisky do posilovny nebo lakýrky pro Vaši business cestu.

ROZMĚRY

Rozměry naši plátěné tašky jsou (50*20*32cm) – (D*Š*V). Tato velikost je perfektní pro příruční zavazadlo a vleze se i pod sedadlo. Pro organizaci a rozdělení vašich věcí v této cestovní tašce přes rameno můžete využít několik kapes, které se nacházejí venku i uvnitř. Naše multifunkční brašna disponuje třemi uzavíratelnými kapsami, které jsou ideální pro uschování vašich cenností.

    Menu
    --