Domů Zboží Od HOGA - šperky

Přívěsek z očkového achátu

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od HOGA - šperky

Katalogové č.: 8361917
Zobrazení: 41x
Vloženo: 16.3.2017
Počet srdcí: 20x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Acháty mají mít ochranné a zklidňující schopnosti, často se nosí jako talisman, zajišťující dlouhý život, úspěch a dobré přátele. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Slouží jako uzemňovací kámen, který nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu. Posiluje rozmnožovací orgány žen i mužů, chrání rodičky a pomáhá při porodu, léčí oči, žaludek, čistí lymfatický systím a slinivku břišní. Obecně snižuje teplotu, mírní horečnatá infekční onemocnění, tiší nejrůznější bolesti a velmi užitečný při alergiích a kožních problémech. Teto poklad je využíván také při bolesti hlavy a kožních nemocech. Odstraňuje apatii. Má příznivé účinky proti skleróze. Pomáhá k soustředění a stabilizaci tělesné energie. Dokáže uvést v soulad prvky jin a jang. Účinkuje sice pomalu, ale s velikou silou. Majiteli pomáhá přijmout sám sebe a tím podporuje jeho sebedůvěru. Dodává člověku odvahu být k sobě upřímný. Pomáhá překonávat zahořklost, zlobu, negativní pocity, posiluje lásku, navozuje pocit bezpečí, jistoty a vnitřní stability. Symbolizuje naši sounáležitost s Matkou Zemí, prohlubuje naši fantazii, kreativitu, vytrvalost a vůli k životu. Astrologové jej doporučovali
k odvrácení nepříznivého vlivu planety Merkur. Od středověku je pokládán za symbol zdatnosti a síly, byl užíván jako talisman umělců a talentovaných lidí.

Posiluje vůli k odstraňování škodlivých návyků a mírní agresivní chování. Pomáhá při léčbě zhoubných nádorů, zejména u rakoviny kůže, a při zánětech. Růžový neboli meruňkový achát, nacházený zejména v Botswavě a v Austrálii, podporuje těhotenství a ochraňuje plod v matčině těle.

Velikost šperku je 3,3x2,4 cm

Menu
--