Domů Zboží Od Bon Savon

PRÁŠKOVÁ MASKA ČAJ MATCHA & JASMÍNOVÝ KVĚT

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce205 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Bon Savon

Katalogové č.: 7436858
Zobrazení: 973x
Vloženo: 17.5.2016
Počet srdcí: 141x
CPNP číslo zaevidováno
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: V předvánočním období objednávky vyřizují a expeduji maximálně do dvou dnů od zaplacení. Všechny výrobky mám skladem! Děkuji a těším se:-))) ❤️

PRÁŠKOVÁ MASKA ČAJ MATCHA & JASMÍNOVÝ KVĚT

 

100 % přírodní antioxidační maska na bázi ovesných vloček se zeleným čajem Matcha a pudrem z květu jasmínu pro čištění pleti, snížení otoků a zpevnění kontur obličeje.

 

Ovesná mouka na základě své přírodní struktury čistí póry od nečistot a škodlivých látek. Mimo to má oves a produkty z něj schopnost zjemnit a oloupat odumřelé kožní buňky, dělá pleť hladkou, pružnou, měkkou a sametovou.

Na Východě se zelený čaj Matcha aktivně používá po mnoho staletí pro udržení zdraví, mládí a krásy. Jeho jedinečné vlastnosti jsou podmíněny vysokou koncentrací polyfenolů, jejichž činnost je i několikrát vyšší než aktivita známého bojovníka s volnými radikály - vitaminu E. Čajové polyfenoly mají protizánětlivý a antibakteriální účinek, podporují pronikání biologicky účinných látek do kůže. Kofein zlepšuje mikrocirkulaci krve a výživu pokožky, snižuje otoky, taniny dodávají pokožce pružnost. Zelený čaj aktivuje krevní oběh, zásobování buněk kyslíkem, zlepšuje obranné schopnosti kůže. Taniny zeleného čaje vytváří na pokožce tenounký film mající baktericidní účinek. Čerstvý zelený čaj Matcha odstraňuje suchost kůže, zlepšuje mikrocirkulaci ve tkáních a posiluje stěny vlásečnic.

FAKTA: obsah antioxidantů je v zeleném čaji Matcha v 137 krát větší než u jiných odrůd zeleného čaje.

Pudr z květů jasmínu vyrovnává barvu pleti, zklidňuje pokožku, odstraňuje podráždění, napomáhá očistě od toxinů a zánětů, má omlazující a osvěžující vlastnosti. 

Eleuterokokk - rostlina z dálného Východu, která se nazývá "Sibiřský ženšen", protože je to jeho skutečný příbuzný. Extrakt z eleuterokokku má efektivní stimulační a tonizující účinky, schopnost zlepšit krevní oběh a aktivovat metabolismus.

Ingredients: Avena Sativa flour, Camellia Sinensis Leaf Powder, jasminum Officinale Flower Powder, kaolin, Eleitherococcus Senticoccus Roort Powder

Doplňující informace: kvůli vysokému obsahu aktivních složek se doporučuje ověřit alergickou reakci organizmu - aplikovat malé množství masky na vnitřní povrch lokte, nechat 5 minut působit a dobře opláchnout. Pokud nemáte nepříjemný pocit jako pálení, svědění a začervenání pokožky pak můžete masku s jistotou používat.

Použití: : maska se aplikuje na vyčištěnou pleť. Jednu čajovou lžičku masky vsypte do mističky, přidejte vodu a dobře rozmíchejte do konzistence kašičky. Rovnoměrně nanášejte na obličej a krk s výjimkou rtů a očního okolí. Masku nechte působit 15-20 minut. Pro maximální účinek opláchněte nejdříve teplou a pak studenou vodou.

Masku lze používat dvakrát týdně.

Složení: ovesná mouka, extrakt čaje Matcha, pudr z jasmínového květu, bílý jíl, prášek z kořenu eleuterokokku.

Baleno po 50 g do plastových kelímků s víčkem (materiál potravinářský PP).

Cena za 1 ks.

Cena poštovného bude upřesněna dle množství a objemu objednaného zboží.

Menu
--