Domů Zboží Od Los Makinos

Špaldový polštář "Loučím se léto mé"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
* Doprava zdarma je k dispozici pro některé varianty dopravy a platby
Platba předem
ZDARMA - Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Los Makinos

Katalogové č.: 8888488
Zobrazení: 236x
Vloženo: 3.10.2017
Počet srdcí: 76x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Na každém konci je hezké, že něco nového začíná! A obzvláště krásný je konec léta a začátek podzimu. Jedno krásné období střídá období druhé, stejně krásné.

Vlaštovky odlétají za teplem na jih, a ze severu k nám zase přilétají havrani. Také za teplem. Na zahradě už nám pravidelně běhá ježek a je vidět, jak se snaží nasbírat co nejvíce tučných zásob. Od loňského roku se taky pěkně zakulatil. Dostává na přilepšenou.

Ještě se ale objevuje spousta krásných květů, obzvláště krásné bochánky všesvatníků, které hýří neskutečnými barvami. Ještě budou dušičky, všude bude spousta pestrého kvítí.

Tento lněný polštář je oslavou právě tohoto pestrého světa kvítí a všech těch kytiček, které pomalu ale jistě končí svou letošní pouť. Pak už je bude ochraňovat bohyně Moréna, která Přírodu překryje svým bílým pláštěm a nechá ji tři měsíce snít.

A tak poděkujme ještě všem těm barevným květinám a květinkám, že nám takovou dobu dělaly radost.

Polštář je ušitý ze lnu šafránové, okrové nebo hořčicové barvy (těžko říct o jakou barvu jde, tisíc očí - tisíc barev). Je zdobený strojovou výšivkou. Povlak má tvar tunelu, z obou stran je zavazování na dvě stuhy, které jsou rovněž vyšívané.

Vnitřní část je z barevného 100% bavlněného plátna a je naplněná špaldovými slupkami v BIO kvalitě. Pohankové slupky jsou obecně známé svými léčivými účinky.

Polštář je velký 70 x 25 cm.

Menu
--