Domů Zboží Od LENKA BLAZA

Pod ledem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu390 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od LENKA BLAZA

Katalogové č.: 8746163
Zobrazení: 179x
Vloženo: 12.8.2017
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ Moje kniha Vše o cínovaných špercích si našla místo v univerzitní knihovně a bude provázet studenty nového oboru designu šperku na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Je mi ctí být v tak skvělé společnosti!

Náhrdelník s velkým facetovaným sagenitem. Jedná se o křišťál s rutilovými vlákny uvnitř, kterým se také říká Venušiny vlasy.

Vyrobeno technikou měkkého pájení cínem, patinováno, leštěno na starostříbrný vzhled, ošetřeno proti oxidaci. Rozměry přívěsku celkem 6,2 x 4,5 cm, zavěšeno na černé kůži 3 mm silné, délka 45 cm, zapínání na karabinu z chirurgické oceli. 

Pájené výrobky slouží ke zdobení, jsou to předměty pro dekorativní účely. Nedoporučuji se s nimi sprchovat, či v nich spát, zachovají si pak svou krásu. Při přímém styku s parfémem mohou měnit barvu, zvláště ty patinované. Pro ošetření doporučuji občas jemně potřít olivovým olejem a jen lehce přeleštit buď vatou určenou k čištění drahých kovů a nebo mikrovláknovou utěrkou.

Sagenit navozuje dokonalou rovnováhu na duchovní úrovni, filtruje negativní energie, poskytuje ochranu před citovými útoky. Dodává vitalitu, z esoterického hlediska léčí chronická onemocnění.

Bližší informace o perlách a údržbě šperků najdete ZDE na mém profilu.

Menu
--