Domů Zboží Od oya bag

Pláž, písek, oblázky, mušle - plážovka Rhodos

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce400 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od oya bag

Katalogové č.: 3908549
Zobrazení: 1025x
Vloženo: 22.5.2013
Počet srdcí: 289x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Bude ladit k písku, k rackům, ke sluncem vyšisovanému a nasolenému dřevu pobřežního mola, k opálené pokožce, i k hromadě nasbíraných mušlí a oblázků....

Veliká taška, do které se všechno vejde, co běžně potřebujete na pláž nebo koupaliště, unese i nějaký nákup...

Z hrubšího bavlněného plátna s květinovým potiskem v přírodní barvě přírodní/ecru a světle modré, se dvěma uchy (58 cm), vyztužená hodně pevným vliselínem, s růžovobílou proužkovanou podšívkou, uvnitř s kapsou na zip a karabinkou na klíče. Ale hlavně s nádhernými aplikacemi stylizovaných patchworkových květů, na jedné straně se dvěma bílými, na druhé straně s jedním modrým květem. Celá taška je po celé ploše i v aplikacích pečlivě prošita.

Rozměry: šířka nahoře 55 cm, šířka dole 41 cm, dno 41 x 14 cm, výška 36 cm. Velmi prostorná.

Tašku můžete vyprat opatrně v ruce a vyžehlit žehličkou nastavenou na dva puntíky (předtím vytáhněte podšívku ven a žehlete tašku a podšívku zvlášť. Aplikace v žádném případě nežehlete.

Pokud Vás moje práce zaujala, zvu vás také k prohlídce ostatních mých prodejních profilů     oya,      oya toy,    oya paint a     4vendy,    nebo si třeba přečtěte blogy, které jsem napsala:   Asi za to můžou dlouhý nohy...,   Moji milí Amishové...,   Medvídkové potřebují...,   Co si vzít na dovolenou.

Menu
--