Domů Zboží Od Orgonitové šperky

Orgonitový šperk se stromem života (olivín,granát)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce129 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Orgonitové šperky

Katalogové č.: 9212975
Zobrazení: 105x
Vloženo: 20.1.2018
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

ORGONITOVÝ ŠPERK

S láskou pro vás ručně vyrábím orgonitové šperky, které si dávají za cíl soulad funkčnosti s estetikou. Snažím se, aby si každý šperk našel svého konkrétního majitele za účelem mu co nejvíce pomoci na jeho cestě k sebepoznání a zároveň byl pro každou ženu ozdobou.

Každý šperk osobně aktivuji kyvadlem za pomocí energie SHAMBALLA.

SHAMBALLA v sobě slučuje univerzální životní energii, Mahatma energii - neboli "JÁ JSEM". Energie Nanebevzatých Mistrů a andělské energie. Urychluje rozšíření našeho vědomí, a tím i vědomí lidstva. Je místem uvnitř nás samých, místem, které nalezneme a již nikdy neztratíme, pokud se naplníme Láskou, pokud začneme hledat v sobě a ne ve vnějším světě. Prostřednictvím Shambally jsme spojeni s energií Mistrů a Mistryň, kteří nám svojí Láskou a Světlem pomáhají.

Každý orgonitový šperk obsahuje čistý křišťál a polodrahokam, který napomáhá člověku vyřešit daný problém, s kterým se potýká.

KŘIŠŤÁL 

Díky své jedinečné spirálové krystalické formě je nejúčinnějším léčivým krystalem a nejsilnějším zesilovačem energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovávat. Křišťál je nejdokonalejší léčivý kámen a lze jej užít při řešení jakéhokoli problému.

OLIVÍN

Potlačuje žárlivost, nelibost, lítost a zlost. Současně dokáže odstranit stres. Zvyšuje sebedůvěru a schopnost prosadit se bez agresivního jednání. Usnadňuje zpětný pohled do minulosti, kde upozorňuje na dary, jichž se vám dostalo v podobě předešlých zkušeností. Současně naznačuje, jak můžete sami sobě odpustit. Jedná se o kámen, který zvyšuje srozumitelnost myšlenek, jejich průzračnost a celkovou pohodu. Je naladěn na přijímání duchovní pravdy a reguluje průběh životních cyklů.  Zostřuje mysl a otevírá ji novým rovinám vědomí. Má uklidňující účinek. Uzdravuje a regeneruje tkáně. Posiluje metabolizmus a blahodárně působí na kůži. Pomáhá srdci, brzlíku, plicím, močovému měchýři, slezině a trávicímu traktu. Zvyšuje sexuální potenci a touhu, pomáhá při ženských potížích.

ČESKÝ GRANÁT 

Granát dodává životní sílu, sebedůvěru, vůli a úspěch. Povzbuzuje lásku a oddanost.  Podporuje pevné vztahy a zájem o druhého. Prospívá zejména v situacích, z nichž zdánlivě není východiska. Dodává sílu a odvahu a vnáší naději do beznadějných situací. Zahání zakořeněné způsoby jednání. Povzbuzuje vitalitu, reguluje krevní tlak a oběh, posiluje srdce. Upravuje příčiny hormonálních a sexuálních poruch.

STROM ŽIVOTA

Univerzální symbol stvoření a nesmrtelnosti. Kořeny má ve vodě v podsvětí, jeho kmen představuje pozemský svět a jeho větve sahají do nebe. Je spojován s životadárným a ochraňujícím vesmírem, z něhož přichází elixír nebo bohatství života. Možnost vstupu do jiných světů. Amulet ráje, hojnosti a dostatku, nesmrtelnosti a neustálého znovuzrození. Léčí neplodnost, přináší vitální sílu života a moc trvání.

VÝBĚR ŠPERKU

Jak si vybrat ten správný Orgonitový šperk?

Prozradím vám malé tajemství.... Orgonit si vybere vás, nemusíte se dlouho rozhodovat. Váš pohled spočine  o něco déle přímo na konkrétním šperku, budete se vracet k jeho fotce znovu. Cítíte, že vás láká a oslovuje. Je možné, že vás vaše intuitivní volba překvapí, v tomto případě si zkuste přečíst něco více o šperku- použitých minerálech v nich:)

VELIKOST

Velikost o průměru 4,3 cm (plochý) + ručně vyráběné očko o velikosti cca 0,7cm

Každý šperk je originál.

Ke každému šperku zasílám, kartičku s popisem minerálu, který obsahuje a drátek na krk. (Drátek je přikládán zdarma, nevztahuje se na něj reklamační záruka).

********************************************************

Na všechny fotografie si vyhrazuji autorská práva. Mé šperky mohou být pro mnohé inspirující při vlastní tvůrčí práci, přesto vás prosím vyvarujte se prostému napodobování mých výrobků.

Menu
--