Domů Zboží Od Esus

Orgonit ,, Slunečního koloběhu "- jantar,amazonit

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 9057700
Zobrazení: 71x
Vloženo: 21.11.2017
Počet srdcí: 40x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Orgonitový přívěsek s jantary - ochrannými kameny Slunce využívanými při pradávných rituálech, amazonity - kameny pomáhajícími při komunikaci a při sdělování vlastních pocitů, křišťály slunečním kolem - symbolem nekonečného koloběhu života, mosaznými a měděnými hoblinkami, doplněn je třpytkami.

Velikost - 40 x 7 mm

Zavěšení v barvě staromědi, součástí přívěsku je černá saténová šňůrka délky 70 cm.

********************************************************

Jantar

- je ochranný kámen který se v dřívějších dobách často používal k různým rituálům. Pomáhá s trpělivostí a rozhodováním. Zvyšuje důvěru. Osamělým lidem přitahuje přátele a partnera. Zvyšuje přirozenou krásu nositele. Je považován za talisman krásy, ochrany a obnovy. Bývá zobrazen jako kapky na slunci, slzy bohů, a v historii byl hojně využívaný pro svou krásnou zlatou a medovou barvu, jako hodnotná ozdoba a pro své magické a léčebné vlastnosti.

- ve Feng Shui představuje energii vody, energii ticha, sílu klidu a očisty. Je ztělesněním nerealizovaných možností a schopností. Je poddajný a velmi silný. Vodní prvek přináší sílu regenerace a znovuzrození, je energií kruhu života.

- jantar se používá pro tlumení bolesti nejen fyzického těla, ale i mysli, pro potlačení negativní energie, zvýšení vitality a pro harmonizaci čaker, zejména sakrální a solar plexu.

- je spojován se sluncem, kapka jantaru představuje slzy zosobňující osamělost nebo smutek. Vzhledem k tomu, že v jantaru se uchoval „život“, býval často používán na počest mrtvých při pohřebních obřadech, umístěn do hrobek jako strážce duší v posmrtném životě.

- jantar patří mezi první látky, které člověk začal používat k ozdobě ve formě šperků, ale i talismanů a amuletů

- jedna z legend říká, že název jantaru pochází z latinského electrum a starořeckého elektron, který vznikl z názvu elektor = zářící slunce. Řecké bájesloví vypráví o Faethónovi, synu Slunce (bůh Helios), který když byl zabit bleskem, tak jeho sestry plakaly tak, že se proměnily v topoly a jejich slzy kanoucí do řeky Eridanus ztuhly do kapiček jantaru.

Léčivé účinky

- byl ceněn zejména v antice. Jantar se nosil na těle, hlavně kolem krku k ochraně zdraví, na zmírnění příznaků horečky a infekce, bolesti v krku, bolesti hlavy, bolesti zubů a proti nemocem dýchacího ústrojí

Amazonit 

- je průhledný či poloprůhledný drahokam se zelenou barvou. Může se vyskytovat také jako světle zelený nebo modro-zelený. Amazonit je pojmenován podle řeky Amazonky v Jižní Americe. Nejsou známá žádná naleziště v této oblasti, takže jméno drahokamu je pravděpodobně spojeno s jeho zelenou barvou, která evokuje barvu tropického deštného pralesa.

- amazonit je velmi prospěšný při komunikaci a sdělování vnitřních pocitů. Spaní s tímto kamenem je spojeno se snovým světem. Amazonit je mimo jiné krystal s bariérou, která pomáhá filtrovat geopatogenní stres a také absorbuje mikrovlny a záření produkované mobilními telefony.

- umístění krystalu poblíž počítače nebo mobilního telefonu pomáhá ochránit jeho nositele před elektromagnetickým zářením. Jako silný talisman léčení a prosperity byl amazonit používán už v dobách Mezopotámie. Byl využíván také v Indii, Egyptě nebo Súdánu jako amulet . 

- traduje se, že jeho části byly použity při výzdobě egyptské Knihy mrtvých.

Spirituální energie  

- amazonit nese spirituální energii duševní pravdy. Posiluje harmonickou interakci mezi intelektem a intuicí a umožňuje lépe rozeznat dobro a zlo, stejně tak pomáhá přenášet pozitivní hodnoty na druhého člověka. Amazonit vyjasňuje mysl a pomáhá těm, kteří následují pravdu nebo těm, kteří mají speciální dar či schopnost, kterou mohou poskytnout ostatním.

Léčebné účinky emociální

- amazonit je skvělý pomocník při potížích s emocionální stránkou člověka. Zklidňuje trauma a mysl, zmírňuje obavy a pomáhá přeměňovat vztek a podrážděnost na pozitivní emoce. Reguluje agresivní aspekty osobnosti a pomáhá najít a ustanovit emocionální rovnováhu.

Léčebné účinky fyzické

- amazonit je známý tím, že podporuje a udržuje zdraví lidského těla. Pomáhá při regeneraci buněk a hojení po nemoci či úrazu. Amazonit také uvolňuje svalové křeče. Lze jej použít při léčbě poruch nervového systému nebo při potížích se štítnou žlázou nebo hrdlem. Amazonit je vhodný také pro léčbu sexuálních poruch, jako jsou nedostatek touhy, impotence, záněty pohlavních ústrojí atd. Amazonit má také uvolňující účinky při porodu

Křišťál

- je díky své jedinečné spirálové krystalické formě nejúčinnější léčivý krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovávat. Pokud jsou akupunkturní jehličky pokryté křišťálem, vzroste jejich účinnost o deset procent. Vaše biomagnetické pole se v případě, že držíte v ruce křišťál, zdvojnásobí.

- vede k hlubokému pročištění duše a spojení duševní dimenze s myslí.

- na duchovní úrovni zvyšuje krystal křišťálu energii na nejvyšší možnou míru. Čirý funguje na všech rovinách bytí. Krystaly v sobě ukládají informace jako přírodní počítač a současně představují duchovní knihovnu, která čeká, až do ní někdo vstoupí.

- je vybaven rovněž schopností rozpouštět karmickou setbu

- zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Pokud se použije při meditaci, dokáže křišťál odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Je nejúčinnějším příjemcem naprogramování.

- na mentální úrovni křišťál napomáhá soustředění a uvolňuje dosud uzamčenou paměť. Krystal mívá různě tvarované plochy podle toho, jak rychle vznikal. Tyto tvary mají obrovský význam.

Léčebné využití

- je nejdokonalejší léčivý kámen a lze jej užít při řešení jakéhokoli problému. Podněcuje činnost imunitního systému a uvádí tělo do rovnováhy. Výborně působí při hojení popálenin. Křišťál uvádí do vzájemné harmonie čakry a dostává je do souladu s vyššími jemnými těly.

*********************************************************

Menu
--