Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Okýnkem v indigu

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 9468504
Zobrazení: 110x
Vloženo: 9.4.2018
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Okýnkem v barvě indiga... uvidíš... co jen tvoje fantazie maluje...

Přívěsek s dominantním plátkovým achátem. Uchycen je v cínované obruči. Používám bezolovnatý cín. Kámen je krásný, ve výborné kvalitě. Jeho barva je nádherná, sytá, tmavě indigová. Kámen je průsvitný, průhledný, má leštěný povrch. U okraje je "jeskyně" s drobnými bezbarvými krystaly.

Kovová obruba má strukturovanou plastickou kresbu. Je patinovaná, leštěná. Nešpiní, nevyžaduje žádnou další údržbu. Přívěsek je možné nosit oboustranně.

Přívěsek je detailně prezicně zpracován. Konstrukce je pevná a dobře odolává mechanickému poškození. S ohledem na kámen je potřeba dát pozor na upadnutí na tvrdou zem - kámen by při své velikosti mohl prasknout. Konce drátů jsou zapraveny, zabroušeny, zacínovány. Očka jsou spojená. Přívěsek Vám vydrží krásný celé roky.

Rozměr přívěsku je 55 x 30 mm. Zavěšen je na jemném řetízku z chirurgické oceli. Řetízek je zakalkulován v ceně (jeho hodnota je 100,-- Kč). Zapínání je karabinka z chirurgické oceli a protikus. Celkový obvod kolem krku je 50 cm. Délku je vhodné si určit přímo na míru. Upravím ji podle domluvy. Váha přívěsku je 10 gramů.

Koupí tohoto šperku si pořizujete originál z mé dílny.

Menu
--