Domů Zboží Od Sayako

Oiran

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Sayako

Katalogové č.: 8472529
Zobrazení: 86x
Vloženo: 23.4.2017
Počet srdcí: 21x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Nyní nově - můžete platit předem skrze platební bránu ComGate - rychlým platebním převodem přes vaši banku :-)

Oiran je brož opravdu jedinečná. Hlavním motivem je kurtizána Sawa, vysoce postavená milenka jednoho daimjó, významného šlechtice japonského císařského dvora. Sawa se ráda ukazuje, miluju pokuřování ze své pozlacené dýmky, kterou dostala od svého patrona. Na odiv dává svoje postavení bohatě zdobeným vrstveným kimonem, dlouhými pozlacenými nehty, pompézním účesem a ledovým klidem, s jakým odmítá některé zákazníky. Ví, že si to může dovolit...

Sawu jsem ručně kreslila na speciální plastový podklad. Použila jsem zejména sytě červenou, černou a doplňovala jsem ji zlatou barvou. Do barevných vrstev jsem pak vyrývala, barvy následně zatavila. Po vychladnutí jsem budoucí brož přetáhla 3 vrstvami ochranného laku, který zajistí dlouhou životnost výrobku. Zezadu jsem šperk opatřila brožovým můstkem, aby její ušlechtilá krása mohla zdobit i váš kabátek, sáčko, kabelku nebo třeba šálu.

Jen jediný originální kus.

      

Rozměry: 5,8 cm x 4,3 cm

Menu
--