Domů Zboží Od kulíšek101

Oheň-drátováný zápich

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od kulíšek101

Katalogové č.: 7509985
Zobrazení: 159x
Vloženo: 11.6.2016
Počet srdcí: 95x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Z časových důvodu výrobu na zakázku ruším.

pich Oheň- východní filozofie učí, že pomocí harmonie pěti živlů si můžete vytvořit harmonii a spokojenost v celém životě. Pět živlů, to je oheň, voda, země, dřevo a kov.

Ohnivý živel představuje sílu, vášeň a dynamiku. Oheň přináší aktivitu, bojovnost, zápal, radost a nadšení. Těmito vlastnostmi se podobá skutečnému ohni, který přináší teplo a povzbuzení, ale pokud je ho nadbytek, může naopak škodit.
Ohni patří roční období léto, červená barva a hořká chuť.
Naopak, jeho nedostatek poznáte podle toho, že vám ve věcech které děláte chybí vášeň a nadšení. Pokud se cítíte sklesle nebo dokonce v depresi, pokud vám chybí sebevědomí, životní síla a komunikativnost, pak potřebujete víc ohně.
Ohnivou energii podpoříte nejen použitím červených odstínů a ostrých výrazných tvarů.

Element OHEŇ – dává šanci se nadchnout , je prudký, aktivní, stoupající nahoru,.Symbolizuje odvahu, sílu, sexuální energii. Znamená pohyb. Ohnivý lidé jsou vtipní, duchaplní, mají úžasnou schopnost rychle zhodnotit situaci a jsou taky nároční. Jsou zosobněním pro výkon..normální tempo je pomalé. Rádi povídají a jsou vynikající pro start projektu. Tady je vhodná kombinace s lidmi v elementu dřeva, protože dřevo dotahuje detaily a dokončuje projekt. A jak se chavá polínko v ohni? Vzniká teplo :-)

Proto jsme vytvořila zápich v podobě Ohně, z černého drátu a mixu skleněných korálků žlutooranžové a červené barvy. Zápich ozdobí Váš interiér , hodí se do květináče, suché vazby, vázy,atd.

Celková délka zápichu cca 30cm.

Černý drát je ošetřen. Ve vlhku může však chytit patinu. 

Originál Kulíšek101/zde

Menu
--