Domů Zboží Od JanineFragments

Nebeský posel - dotykový obraz

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JanineFragments

Katalogové č.: 8864656
Zobrazení: 676x
Vloženo: 25.9.2017
Počet srdcí: 159x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský dotykový obraz.

Zrodil se první obraz ze série Žena a její silové zvíře. Je jím posvátný posel, nesoucí na svých křídlech naše modlitby ke Stvořiteli a vracející se s dary a vhledy pro nás.

Jste žádáni, dát si sami sobě svolení být volní a dosáhnout radosti ze života, po které vaše srdce touží. Vzlétněte k vašemu skutečnému domovu – k chrámu své duše.

Orel je symbolem otevřené a k obloze stoupající hadí síly, probuzené základní životní energie. Představuje nespoutanou volnost a svobodu. Uvědomíme – li si sílu této mocné energie, poznáme neomezenou tvořivou sílu uvnitř sebe sama. Vnímáme sama sebe jako tvůrce svého života a to s lehkostí a klidnou jasností orlího zraku. A jelikož vnímáme svět z výšin, vnímáme vesmír, přírodu, člověka, a vše jsoucí s nadhledem jako pozorovatel. A zároveň jsme si vědomi  Existence v  nekonečném Bytí. Pokud žijeme dechem orla, můžeme se na křídlech poznání ponořit do svého nitra. Takto projevená energie se neustále pohybuje mezi nebem a zemí, mezi světlem a tmou. Proudí nekonečně a neustále – uvnitř i vně. Posvátná energie orla osvobozená od jakékoliv formy, je obsažena ve všem a všude, jedná se o nejryzejší ingredienci čistého Bytí. Čisté Bytí se neobejde bez neustálého  a nekonečného objevování, tvoření s nekonečným potenciálem, s absolutním uvědoměním.

Orel vám může přinést svižnost, sílu, odvahu, moudrost, bystrý zrak, osvícení ducha, ozdravení, tvořivost, schopnost kouzlit a vidět skryté duchovní pravdy, povznést se nad materiálnem a vnímat duchovní aspekt světa, schopnost vidět celistvost – komplexní obraz, napojení vyšší pravdy, velkou sílu a rovnováhu, tvůrčího ducha, respektování hranic, dosažení milosti prostřednictvím poznání.

Kromě energie orla je obraz umocněn zapletenými vlasy dívky, které symbolizují propojení s přírodou a uspořádané myšlenky.

Součástí obrazu je tkz. dotykový meditační uklidňující prvek, který působí jako antistresítko. Dotyková místa jsou příjemná na dotek, harmonizují, uklidňují mysl, povznáší duši a vnáší plně do přítomnosti. Zde ozdoby na šatech a šperk.

Akryl, sololit v rámu

58x48 (včetně rámu) 

Barevnost se může ve skutečnosti malinko lišit dle závislosti na nastavení monitoru a množství světla při fotografování. Signováno Janine

Každý obraz je jen jeden.Original. 2017. Posílám ČP řádně zabáleno do 4-7 dní po platbě.

Menu
--