Domů Zboží Od lianadi

náramky HOWLIT a DRAČÍ ACHÁT 2 ks ! SLEVA !

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od lianadi

Katalogové č.: 8773929
Zobrazení: 109x
Vloženo: 24.8.2017
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tyto dva náramky se prodávají dohromady,protože vypadají moc hezky spolu.Jde je samozřejmě zakoupit také jednotlivě,v tom případě to napište do zprávy pro mně,já v objednávce upravím cenu za jeden náramek,to je 69 Kč za jeden kus .Na dvojité pevné pružence je navlečený bud červený polodrahokam howlit 8 mm, nebo bílý dračí achát 8 mm,další je u obou náramků stejné,jsou přidané bílé dřevěné korálky 6 mm a dvě kovové rondelky se skleněnými kamínky. Náramky jsou na zápěstí 17,5 až 18 cm.Pokud máte jiný obvod zápěstí,samozřejmě vám ráda velikost náramku upravím dle vašeho požadavku.Požadovanou velikost náramku nebo obvod zápěstí mi napište do zprávy.                                                                         

!! SLEVA PLATÍ NA NÁKUP DVOU KUSŮ NÁRAMKU NAJEDNOU !!

--------------------------------------------------------------------------------

Howlit

Mimořádně uklidňující kámen. Přináší úlevu při nespavosti. Posiluje kladné povahové rysy. Posiluje paměť a současně vzbuzuje touhu po poznání. Udržuje rovnováhu vápníku v těle. Přispívá k dobrému stavu zubů, kostí a měkkých tkání.

--------------------------------------------------------------------------------

Achát

Užití: odvaha, síla, léčení, dlouhověkost, láska, ochrana, úrodnost půdy, uzemnění
Vlastnosti: přiřazen planetě Merkur.
Metafyzické vlastnosti: Achát je velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie.
Léčebné využití: pomáhá předcházet střevním potížím, ulevuje při gastritidě, povzbuzuje trávicí trakt, napomáhá léčbě očí, žaludku a dělohy. Udává se, že pomáhá očistit lymfatický systém a slinivku břišní, posiluje krevní oběh, chrání před vznikem kožních chorob a a napomáháhá jejich léčbě.

Naleziště: Kanada, USA

Menu
--