Domů Zboží Od Magical beads

Náramek z minerálů - LAPIS LAZULI / KUNZIT / PYRIT

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Magical beads

Katalogové č.: 9161372
Zobrazení: 740x
Vloženo: 2.1.2018
Počet srdcí: 32x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska zřízen účet u FIO banky bez poplatků. Při nákupu šperků z obou profilů platíte poštovné 1x. Zboží je odesíláno do 4 pracovních dnů od přijetí platby, ve dnech úterý a pátek.

Náramek z přírodního matného lapisu lazuli, kunzitu  a pyritu.

Lapis lazuli ( lazurit) : receptivní kámen, přiřazen planetě Venuši a elementu vody.
Povznášející duchovní kámen,výborný pro meditace, přináší klid, působí proti depresi, rychle odstraňuje stres a přináší hluboký klid a mír. Ochranný kámen, především pro děti. Dodává odvahu, zvyšuje psychické vědomí. Udržuje v rovnováze 5. čakru a otevírá 6. čakru. Přináší soucit, poctivost a čestnost. Odstraňuje potíže s komunikací, učí naslouchání druhým. Odhaluje vnitřní pravdu, umožňuje sebevyjádření bez lpění na kompromisech. Podporuje kreativitu, zesiluje myšlenky a vnáší do nich jasný pohled. Upevňuje vztahy, odstraňuje krutost a strádání. 

Znamení : Střelec, Váhy, Panna, Kozoroh, Vodnář, Ryby a Býk

Kunzit : náleží receptivní energii, elementu země, planetám Venuše a Pluto. Silný duchovní kámen, umožňuje hlubokou meditaci, otevírá srdeční čakru, vede k pokoře. Chrání před elektromagnetickým zářením a před negativitou jakéhokoliv druhu. Pomáhá svobodně se vyjádřit, pročišťuje staré emoce, zlepšuje náladu v obdobích citových problémů a depresí. Navrací nevinnost těm, kteří museli příliš rychle dospět.Tiší vztek, nervozitu a strach. Podporuje soustředění, pomáhá přitahovat lásku. 

Znamení : Býk, Štír, Lev

Pyrit : je krystal spojený s přílivem nových myšlenek a s očištěním negativních myšlenek a vzpomínek, které brání průchodu novému vědění. Pomáhá nacházet novou cestu životem, učí diplomatickému jednání a systematickému plánování. Harmonizuje citovou nerovnováhu. Zvyšuje sebedůvěru a lidem v podřízeném postavení pomáhá uvědomit si vlastní cenu.

Ulevuje při úzkosti, zklamání a melancholii. Zvyšuje vitalitu a dodává příval nové životní energie. Je vhodnou podporou při duševní práci. Přitahuje štěstí, bohatství a prosperitu. Posiluje mysl a vůli k dosažení vytyčených cílů. Podporuje duševní pohodu a dobré zdraví. Blokuje působení vnějšího znečištění na organismus. Pyrit učí optimistickému pohledu na svět.

Uvádí do rovnováhy obě mozkové hemisféry a vyrovnává kreativní a analytické schopnosti. Pomáhá tedy člověku být všestranný a uplatnit se v jakékoliv profesi a činnosti.

Znamení : Lev

Minerály 6 , 8 a 4 mm.

Navlečeno na pružném silonu.

Menu
--