Domů Zboží Od U Tučňáka

Náramek tyrkys, howlit, stříbro

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce99 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od U Tučňáka

Katalogové č.: 8871386
Zobrazení: 195x
Vloženo: 27.9.2017
Počet srdcí: 77x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek je vyroben z korálků přírodního tyrkysu, howlitu, nefritu a fasetovaného amazonitu. Kuličky o průměru 8 mm, mezi nimi 6 malých korálků ze stříbra. Navlečeno na pevném nylonovém lanku se zapínáním na karabinku + přívěšek s mým logem.

Zapínání můžu na přání vyměnit za jiný typ, např. za magnetické.

Všechny kovové komponenty jsou vyrobeny ze stříbra o ryzosti Ag 925, zapínání a přívěšek rhodiováno.

Náramek je dlouhý 19,3 cm včetně zapínání, ale ráda vám jej upravím na přání dle potřeby.

Při měření je třeba brát v potaz průměr korálků, k obvodu zápěstí je potřeba přidat nejméně 2 cm podle toho, jak přiléhavý nebo volný chcete náramek na ruce mít.

Pokud si nebudete jisti, uveďte obvod zápěstí a jestli si přejete náramek přiléhavý nebo volnější a délku vám upravím tak, aby se vám náramek dobře nosil.

Náramek posílám v dárkové krabičce vložený do látkového pytlíku, který slouží pro jeho uložení např. při sportu.

Tyrkys

Je to posvátný, ochranný léčivý kámen. Kámen štěstí, amulet cestovatelů. Vhodný pro meditace, zvyšuje intuici. Vyrovnává mužskou a ženskou energii, neutralizuje elektromagnetický smog. Dodává sílu, uklidňuje řečníky před projevem na veřejnosti, podporuje kreativitu, brání sebepoškozování. Přináší vnitřní klid, působí proti depresi, strachu a stavech vyčerpání. Podporuje romantickou lásku. Majiteli přináší radost a bohatství.

Amazonit

Je mimořádně uklidňujícím kamenem, tiší nervový systém, udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii. Rozptyluje negativní energie a rozpouští negativní bloky, zmenšuje obavy a strach. Zvyšuje intuici, pohlcuje škodlivé záření z mobilních telefonů a mikrovlnných trub. Zajišťuje úspěch v riskantních krocích.

Howlit

Přináší hluboký klid k uvolnění a meditaci, dodává harmonii, pomáhá přijímat ostatní takové, jací skutečně jsou, bez potřeby je měnit. Umožňuje nenechat se zasáhnout problémy jiných. Vynáší na povrch sebeklamy, pomáhá rozpoznávat podvědomé pocity a myšlenky. Uklidňuje city, činní nás odolnějšími vůči stresu, překonává nervozitu, netoleranci a podrážděnost. Probouzí v nás bezvýhradnou lásku sami k sobě.

Nefrit

Tlumí přepětí, zabraňuje agresivitě, tiší žal a smutek, pomáhá nositeli nevzdávat se a nepropadat beznaději, podporuje umění rychlého rozhodování a bystrého úsudku, toleranci.

 

Menu
--