Domů Zboží Od TJ Accessories

Náramek se lvem z Opálu

256 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od TJ Accessories

Katalogové č.: 9024056
Zobrazení: 37x
Vloženo: 12.11.2017
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Délka náramku je 19cm, korálky jsou navlečené na pružné gumě, která se pohodlně přizpůsobí Vaší ruce a zabrání zklouznutí náramku z Vašeho zápěstí, nebo jeho roztržení. Průměr kuličky je 8 mm. Velikost se dá upravit dle přání. Korálky jsou vyrobeny z bižuterního kovu.

Symbol lva lze nalézt nejen ve zvěrokruhu, kde je lev silné sluneční znamení, ale náramek je znamením síly, sebevědomí, magické moci duchovního nitra. Lev je navíc vyobrazován v mnoha erbech měst a také je symbolem českého království, je totiž výrazem hrdosti, síly a odhodlání bojovat jako lev.

Opál přináší štěstí, probouzí duševní a mystické vize, pomáhá při astrálních projekcích, dokáže pohlcovat i vysílat, je karmickým kamenem, učí nás, že vše, co vyšleme se nám vrátí zase zpátky, je i ochranným kamenem a může nás učinit „neviditelnými“, pomáhá objevit a projevit skutečné vlastní já, rozvíjí naše psychické síly, zesiluje zvláštnosti charakteru a odhaluje osobní vlastnosti, které je třeba přeměnit, vnáší do života světlo, spontánnost a umělecké sklony

 

Menu
--