Domů Zboží Od SyAnela

Náhrdelník Mala-býčí oko/santalové dřevo/sluneční

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od SyAnela

Katalogové č.: 9201573
Zobrazení: 455x
Vloženo: 16.1.2018
Počet srdcí: 30x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení nakupující, Vaše objednávky odesílám hlavně přes Zásilkovnu. Pokud současně objednáte i na mém druhém profilu Syanela - háčkování, platíte jen jedno poštovné.

Náhrdelník Mala Japa, je sestaven ze 108 korálků - býčí oko, žlutý sluneční kámen, korálky ze santalového dřeva a Bodhi korálky.  Je zakončen Bodhi korálkem a střapcem. Velikost všech korálků je 8mm. Náhrdelník je vyroben ručně, použila jsem bavlněnou přizi. Je uzlíkovaný a pouze jeden originál.

Ukončený je na pevno, převléká se přes hlavu. Délka náhrdelníku-obvod je 92cm, délka náhrdelníku je 46cm plus střapec dlouhý 7cm. Náhrdelník sahá až k pupku.

Býčí oko je kamenem vitální energie. V centru třetího oka posiluje sebedůvěru, paměť a koncentraci. Přináší motivaci, povzbuzuje a chrání před nebezpečím. Podporuje tok energie v těle a dodává sílu, přitahuje peníze a bohatství. Pomáhá s odbouráním závislostí na druhých lidech. Příznivě působí na čakře základu.

Bodhi korálky jsou vyrobené z plodů, či dřeva vzácného a posvátného fíkusu religiosa, pod kterým Buddha dosáhl osvícení.

Sluneční kámen obecně je silným ochranným kamenem, který vnáší do života radost a štěstí. Učí nezávislosti a napomáhá pozitivnímu myšlení, dodává sebedůvěru. Zvyšuje také intuici a čistí čakry.

Menu
--