Domů Zboží Od OcelOva

Náhrdelník HRD44 "Jezerní královna" perly exkluziv

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od OcelOva

Katalogové č.: 8836471
Zobrazení: 61x
Vloženo: 16.9.2017
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský šperk. Originál, který existuje pouze v jednom jediném exempláři z romantické kolekce variací na květy. Vyniká kouzelným prostorovým tvarem, jemně laděnou barevností výběrových perel, množstvím propracovaných detailů a romantickým výrazem. Působí velmi vzdušně, noblesně, elegantně.

Náhrdelník je celý vyroben ručně. Tepaný, ohýbaný, tvarovaný z chirurgických drátů o třech různých tloušťkách. Ocelové REDA dráty použité k jeho výrobě mají zdravotní atest pro chirurgii. Tyto dráty jsou kvalitní, s garantovaným složením, hypoalergenní, stálobarevné, časem nemění vzhled, nereagují s okolním prostředím. Jsou dražší než častěji používané osteo dráty nebo 316L ocelové, ale jejich kvalita a poskytované záruky stojí za to. Šperky z nich po Vás může zdědit i další generace, vydrží Vám stejně krásné mnoho let. Pouze obruč je z tvrdého osteo drátu, protože REDA vyrábí jen měkká provedení (na obruč nevhodná).

Kompozice šperku je asymetrická, ale přesto vyvážená. Centrální aplikace je tvořena volně navazujécími květinovými motivy. Aplikace je ozdobena nádhernými pravými říčními perlami, temně modrými o průměru 6 a 4 mm, světlými s šedavým nádechem kapkovitého tvaru o délce až 12 mm, světlými s lehce šedavým nádechem o průměru 3 mm a šedofialkovými o průměru 6 mm. Celý prvek je precizně natvarován a zpracován tak, aby měl perfektní prostorovou tuhost a bylo možné jej bez obav nosit.

Zdobnou centrální aplikaci jsem pojala romanticky. Její délka je cca 19cm, max. šířka dominantního květu je 5 cm. Celková délka obvodu náhrdelníku je 51 cm (nebo přizpůsobím Vašemu požadavku, je možné také zaměnit obručovou část za např. komponentní řetízek s menšími perlami a pod.). Váha 15g.

Šperk je pečlivě natvarován tak, aby na krku pěkně ležel, neodstával, ale přitom neztratil dynamiku. Položený na rovném podkladu se zdá být malinko do oblouku, ale to je právě to tvarování do dekoltu, který nikdy rovný není. Opravdu krásně sedí.

K náhrdelníku Vám mohu vyrobit náušnice, prsten, náramek .. se stejnými perlami, neváhejte mne oslovit).

Mohu Vám vyrobit podobný s perlami či minerálovými zlomky v barevnosti dle Vašeho přání. Výroba takového náhrdelníku trvá dva dny.

Nepřehlédnutelný šperk krásný v každém detailu.  

Menu
--