Domů Zboží Od Hydys

Na křídlech Anděla s Larimarem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna120 Kč
Zásilkovna - na adresu130 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Hydys

Katalogové č.: 8365520
Zobrazení: 284x
Vloženo: 17.3.2017
Počet srdcí: 22x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Nově ZÁSILKOVNA ♥ Dárkově baleno s Certifikátem * Pro Radost je přidán dárek

Objednáváte si podobný ks dle vyobrazení. Tento přívěsek je vyroben při Úplňku. Orgonitek bude mít silněší vibrace a rychlejší tok energii.

Úplněk/ nejsilnější fáze měsíce - byl vždy považován za magický den - měsíc má vliv na naše tělo i psychiku a na různé přírodní úkazy.

Každý orgonitový obrázek ve šperku tvořím/skládám do šperku pinzetou, všechny kamínky i špony mají přesné umístnění...

Vhodný pro všechna znamení Zvěrokruhu...

Podrobný popis ,,certifikát,, bude přiložen.

Barva - čirý s odlesky špon a polodrahokamů s nádechem blankytu, dozdobeno mikrokuličkami, zajímavý světelný efekt...

Obsahuje: Andělská křídla, Křišťál Iris, Měsíční kámen/Opalit, šperkový krystal Apatitu, Larimar, české granátky  *3*

Zavěšení je v ceně. Imitace hadí kůže, velmi příjemné na nošení

Rozměr přívěsku - 3 x 3 x 1cm

Granát - magický symbol lásky - velmi výborný pomocník pro uvolnění našich skrytých přání a potřeb z podvědomí - snadněji se s jeho pomocí vyjadřujeme a projevujeme emoce...podporuje a aktivuje naši sexualitu...zadíváním se do jeho záblesku se uvolní naše potřeby...

Křišťál - paměťová buňka země s universálním využitím: meditace, ochrana, energie, vyrovnává do rovnováhy auru. Zesilovač a aktivátor orgonitové energie - přes křišťálek nám orgonit dodává energii, vitalitu, životní sílu. Také ze svého okolí odstraňuje škodliviny ( škodlivé výpary, smog, záření z elektrospotřebičů, z PC ....) Paměťová buňka...

Apatit - nádherný kámen barvy letního nebe ...Kámen andílků... polodrahokam motivace -  uvádí tělo do rovnováhy a harmonizace. Dodává energii na všech úrovních...také vysoce meditační kámen.  Jeho nejsilnější vlastnost nenechává nás letargické - nutí nás k činům v pozitivním směru k nám. 

Měsíční kámen / Opalit - můj nejoblíbenější kámen, velmi silný polodrahokam s výbornými vlastnostmi. Jeho síla se během úplňkového cyklusu mění - v každém fázi se zaměřuje na jiné odstraňování negativ. Proto je universální na všechny problémy jak zdravotní tak emoční. Tento polodrahokam je hlavně určen ženám...umí se rychleji naladit na ženskou auru - srovnává hormonální reakce, které vlastně vše řídí v lidském těle 

Larimar je duchovním kamenem, umožňuje hlubokou meditaci... spojení se světem andělů, stejně jako navázání kontaktu s dalšími světy.Jedná se o vynikajcí kámen pro všechny, kdo hledají spřízněnou duši. Léčí srdeční traumata i traumata z minulých životů. Odstraňuje strach a pocity viny. Uklidňuje při stresu. Přináší jasné a konstruktivní uvažování, tvůrčí schopnost a radostnou dětskou hravost. Ženám pomáhá naladit se na přirozenou ženskost a spojit se s přírodou. Odstraňuje zablokovanou energii v oblasti hlavy, krku a hrudníku, čistí meridiány, odstraňuje připojené entity

****************************************************

Proč si tento orgonitek pořídit?

Krásný neobvyklý šperk...

Když nám náš energetický systém dává signály -  že něco není vpořádku. Tz.: vnímáme přecitlivěji starosti, jsme nespokojeni v mezilidských vztazích, máme strach/obavy, nebaví nás práce, když druhým závidíme, míváme často depresivní stavy - to vše je signál, že něco není vpořádku a naše podvědomí se brání.

S nemocným energetickým systémem jsme náchylnější k onemocněním těla.

Nabízím vám malý orgonitek, který můžete nosit jako šperk - nebo si ho položit na své oblíbené místo, kde trávíte více času, můžete ho mít i u postele, dosah orgonitové energie do 8m. Může si ho zavěsit do prostoru a tím tento prostor přetvářet - nabíjet pozitivní energií.

Majitele tohoto přívěsku bude orgonová energie chránít před negativní energií ( ze všech elektrospotřebičů,mobilů, PC záření a zlých energií ) Bude jeho talisman.

Bude vám pomáhat odstraňovat negativity ve vašem okolí a hlavně bude negativitu přetvářet na pozitivitu ve všech směrech.

Orgonitová energie je velmi silná a účinná, ale nenahradí lékařskou péči a ani nedokáže zázraky.

Bude přiložena rada/návod jak využít orgonit k mentální technice ALFA / pozitivní myšlení. Popis vlastnostnosí orgonitu a vložených polodrahokamů.

Před odesláním každý výrobek nabíjím vlastní energií přes kyvadlo...

Menu
--