Domů Zboží Od Bon Savon

Mýdlo Pro Domácí Mazlíčky.

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce205 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Bon Savon

Katalogové č.: 2996433
Zobrazení: 1154x
Vloženo: 30.8.2012
Počet srdcí: 353x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: V předvánočním období objednávky vyřizují a expeduji maximálně do dvou dnů od zaplacení. Všechny výrobky mám skladem! Děkuji a těším se:-))) ❤️

Přírodní mýdlo, vytvořené podle jedinečné receptury!!!

Mýdlo pro mytí psů s nimbovým olejem a éterickými oleji-repelenty pro péči o psí srst a pokožku.

Nimbový olej stimuluje především imunitní systém, působí antivirově, antibakteriálně, pomáhá proti plísním a zánětům. Má vysoký obsah mastných kyselin a dalších účinných látek, díky čemuž působí příznivě při kožních onemocněních: snadno se vstřebává a rychle uleví suché pokožce, napomáhá hojení její poškozené vrstvy a umožňuje udržení přirozené rovnováhy. Nimbový olej má také výrazné repelentní účinky: efektivně odpuzuje nejen veškerý bodavý hmyz, ale i klíšťata a blechy, a to po dobu až 12 hodin od aplikace.

Bio éterické oleje:

Tea tree oil (olej z australského čajovníku) je přírodním repelentem, skvěle působí proti hmyzu, vším a blechám; také má přírodní dezinfekční, antibakteriální a antimykotické účinky.

Levandulový olej uklidňuje, harmonizuje; účinkuje jako antiseptikum; působí jako repelent.

Olej z máty kadeřavé dezinfikuje, osvěžuje; působí jako repelent.

Rozmarýnový olej má antibakteriální a osvěžující účinky; zrychluje krevní oběh a látkovou výměnu pokožky; dodává namáhaným vlasům lesk a pružnost.

Olej z pelargonie má desinfekční, antibakteriální účinky; příznívě působí při hojení poranění pokožky, bodnutí a kousnutí hmyzem; také odpuzuje hmyz a parazity.

Citronelový olej je především známý pro své vlastnosti jako repelent - odpuzuje komáry a mouchy; působí antisepticky, má osvěžující a dezodorující účinky.

Kozí mléko

Mýdlo nabízí optimální péči o pokožku a srst Vašeho domácího mazlíčka; dokonale se pění, snadno a rychle se smývá, srst po umytí se skvěle rozčesává.

Proč mýdlo?

Psi mají mnohem vyšší pH než člověk. Lidé mohou mít pH od 4,5 do 6,5, ale psí pH se pohybuje mezi hodnotami 6,2 a 8,6. Výrobci šamponů a sprchových gelů pro lidi jsou orientovány na přesnou hodnotu pH 5,5 (to asi víte z reklam). Proto lidské šampony jsou příliš kysele pro domácí mazlíčky. Ale přírodní mýdlo je alkalický (zásaditý) produkt, vhodný pro mýtí psů.

Pro nejlepší výsledek: na mokrou srst naneste mýdlo a jemně vmasírujte, poté důkladně opláchněte.

Pozor! Mýdlo je určeno pouze pro psy!!! Vzhledem k vysokému obsahu éterických olejů nepoužívejte toto mýdlo při mytí koček. Pro kočky připravuji speciální recept kočičího mýdla.

Vůně mýdla je přírodní.

Váš psí přítel bude vděčný za péčí a pozornost!!!

Hmotnost:  +/- 100 g.

Cena za 1 kus.

Cena poštovného bude upřesněna dle množství a objemu objednaného zboží.

Menu
--