Domů Zboží Od almabe

Motýl (malachit, karneol, jadeit)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 8691672
Zobrazení: 203x
Vloženo: 19.7.2017
Počet srdcí: 30x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Cínovaný motýl  má tělíčko z malachitu a hlavičku z karneolu. Konec tělíčka je též karneol. Křídla jsou zdobená drobnými korálky zeleného jadeitu. 

Celkově šperk měří  8,5 cm na výšku a 8,5 cm na šířku.

Zavěšen je na kvalitní kulaté černé kůži délky 45 cm + prodlužovací řetízek. Celková délka závěsu je 45 + šířka šperku, tj. celkem  53,5 cm. Lze zkrátit, stačí připsat do objednávky.

Šperk je řezán, broušen, leštěn, patinován a ošetřen antioxidantem. 

Malachit:  Někteří lidé věří, že se malachit dosud vyvíjí a později se stane jedním z nejvýznamějších kamenů nového milénia. Malachit je ale již dnes důležitým ochranným kamenem. Snadno pohlcuje negativní energie a znečišťující látky, které odebírá přímo z atmosféry nebo z lidského těla. 

Malachit vstřebává znečištění plutoniem a chrání před zářením všeho druhu. Měl by ho mít doma každý, kdo žije v blízkosti jaderné elektrárny nebo zdroje přírodní radioaktivity. Rovněž čistí elektromagnetické znečištění  a léčí zemské energie. Je pevným poutem spjat s přírodními a božskými silami.  Položený na srdce přináší rovnováhu a harmonii. Otevírá srdce a vyvolává nepodmíněnou lásku.

V duševní rovině je malachit kamenem proměny. Pod vlivem tohoto kamene, spojeného s dobrodružstvím a podněcujicího k riziku a změnám, lze prožít mnohem intenzivnější život. Nelítostně ukazuje, co blokuje váš další duchovní růst. Malachit vytahuje hluboko ukryté pocity a psychosomatické problémy, přetrhává nežádoucí pouta a překonané způsoby jednání. Učí, jak přebírat odpovědnost za vlastní činy, myšlenky a pocity. Uvolňuje zábrany a povzbuzuje k projevům emocí. Tento kámen zvyšuje schopnost vcítit se do myšlení druhých lidí a ukazuje, jak by se jeho majitel cítil na jejich místě.  Potlačuje ostýchavost a podporuje přátelské vztahy. Zvyšuje intuici a vhled. Posiluje schopnost vstřebávat a zpracovávat informace. S jeho pomocí dokážeme lépe pozorovat okolí a snáze porozumět složitým jevům.  Malachit lze užít rovněž při zkoumání vlastního nitra. Podněcuje snění a vyvolává živé vzpomínky.

Menu
--