Domů Zboží Od qetino

motivační obal na Kindle – Money!

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce149 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od qetino

Katalogové č.: 7151255
Zobrazení: 158x
Vloženo: 18.2.2016
Počet srdcí: 23x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Unikátní obal na Kindle inspirovaný knihou a s vlastním příběhem.

Režný materiál na vnějších deskách pochází z pytle na peníze, používaného Českou poštou. Proto ten pruh v národních barvách, proto ten text. Pomyslete na to, kolik se v takovém pytli asi vozí peněz, jak často a jak dlouho putuje po celé republice...

A teď (poté, co jste pomysleli) přichází ta zajímavá část. Psychologie popisuje tzv. efekt primárnosti - to, co naše vědomí zaregistruje jako první, vytváří kontext a tím ovlivňuje následující úvahy, hodnocení a někdy dokonce i chování. Psycholog a nositel Nobelovy ceny Daniel Kahneman ve své knize Thinking, Fast and Slow (česky Myšlení, rychlé a pomalé) uvádí řadu pozoruhodných příkladů, jak snadno a při kolika příležitostech můžeme být takto něčím ovlivněni. Líčí výsledeky experimentu, při kterém byly některým účastníkům předem na nevědomé úrovni připomenuty peníze - v místnosti třeba běžel na počítači spořič obrazovky s motivem bankovek. Ukázalo se, že pokusné osoby, které měly do podvědomí vloženou představu peněz, si počínaly sebevědoměji, samostatněji a déle vytrvaly při řešení obtížných úkolů. Oproti ostatním byli tito lidé méně ochotní někomu pomoci, ale sami také o pomoc žádali v menší míře. Drželi se dál od ostatních a preferovali samotu. Jinými slovy řečeno, projevovali se ve zvýšené míře individualisticky.

No a kdo by tedy mohl stát o obal, který z něj bude dělat cílevědomého egoistu? Napadá mě, že je to ideální motiv pro fanoušky Ayn Rand. Jestli to platí o vás nebo o někom, komu byste takovým obalem mohli udělat radost, neváhejte! Materiálu je přesně na dva jedinečné exempláře.

A něco praktických informací na závěr: obal je určený pro rozměr čtečky 169/117 s tolerancí pár milimetrů. Odpovídá to modelům čtečky Kindle Touch - novější modely označované jako 6 a 7- nebo Kindle Paperwhite, modely 2 a 3. Desky jsou pevné, potažené na vnější straně materiálem ze zmiňovaného pytle na peníze. Na vnitřní straně je bavlněná pruhovaná látka - byl to malý odstřižek z mých zásob a vyšel právě na jeden jediný kus. Gumy na zavírání a uchycení čtečky jsou jednoduše černé. Při čtení čtečka zůstává v obalu, přední strana desek se dá překlopit úplně dospodu. Když dočtete, stačí obal zaklapnout, zajistit gumou a hodit do tašky.

Menu
--