Domů Zboží Od karol vodicka

Merino kabátek sv. modrý pro holčičku/chlapečka 3-6 měsíců

Cena není dostupná
za 1 ks
varianty (1)
3-6 měsíců
1354 Kč za 1 ks
vyprodané
Ve velikosti 3-6 M je kabátek ihned k dispozici Teploučký kabátek pro holčičku i pro chlapečka v nebesky modré barvičce, zhotovený z materiálu zahraničního výro
Vyberte prosím variantu výše.
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce180 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od karol vodicka

Katalogové č.: 8802070
Zobrazení: 1023x
Vloženo: 4.9.2017
Počet srdcí: 60x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Ve velikosti 3-6 M je kabátek ihned k dispozici :-).

Teploučký kabátek pro holčičku  i pro chlapečka :-) v nebesky modré barvičce, zhotovený z materiálu zahraničního výrobce - 100% silnější, merino vlna. Materiál je absolutně nekousavý, hřejivý a pro děti maximálně pohodlný. Vhodný i pro dětičky s citlivou pokožkou nebo se sklonem k atopii. Díky přírodnímu materiálu je svetřík maximálně prodyšný, přírodní merino je přirozeně antibakteriální, odvádí pot od pokožky, děti se nepotí je prostě komforní na nošení :-). Merino je úžasný funkční materiál, hřeje prostě za každé situace, vč. okamžiku, kdy nepřízní počasí navlhne.

Svetřík/kabátek je zhotoven bezešvou technikou, pletený jednoduchým, rýžovým vzorem (krásně pruží), zapínání na jednoduchou lištu, přírodní dřevěné knoflíčky (větší kulaté) a pro ozdobu malý štítek v dolní části kabátku. Díky ohrnutým rukávkům je svetřík "rostoucí" varianta. Pro dětičky od 12 měsíců je vyroben v malinko delší variantě pod zadeček, aby capkající dětičky co nejvíce zahřál a nevykukovaly zádíčka :-).

Lze samozřejmě vyrobit i v jiném barevném provedení dle přání :-).

Kabátek je velice vhodný jako krásný dárek k narození miminka, dárek do porodnice, na křtiny. Vzhledem k materiálu je použitelný od prvních chladných podzimních dnů až do teplých janích dnů. Svetřík krásně zahřeje i v zimě, lze doplnit i o čepičku, botičky či rukavičky. Vaše přání klidně pište do poznámky :-).

Materiál: 100% silnější merino příze

Barva: nebesky modrá

Doporučená údržba:

- velmi se přimlouvám za ruční praní pletených a háčkovaných výrobků z přírodních materiálů, chladnější vodní lázeň, v prostředcích určených pro praní jemného a vlněného prádla (např. růžový Perwoll, ještě lépe lanolín Wool Balsam, avšak vždy jen velmi malé množství přípravku), jemně odstředit (nejlépe v sáčku na jemné prádlo, aby pračka např. nezatrhla nitky), nechat vytvarované a rozložené volně uschnout, nejlépe u zdroje tepla. V žádném případě nepřidávat aviváž, po vyprání nekroutit, nesušit v sušičce!

- možno prát případně i v pračce na šetrný program "vlna" (30°C - nejlépe v sáčku na jemné prádlo, aby pračka např. nezatrhla nitky) s použitím pracího prostředku pro praní jemného a vlněného prádla (např. růžový Perwoll, lanolín Wool Balsam, avšak vždy jen velmi malé množství přípravku), jemně odsředit a nechat rozložené a vytvarované volně uschnout, nejlépe u zdroje tepla. V žádném případě nepřidávat aviváž, po vyprání nekroutit, nesušit v sušičce!

Rozměry:

0-3 měsíce: délka cca 24 cm, šířka 23 cm, rukávek od krku: 24 cm

3-6 měsíců: délka cca 26 cm, šířka: 25 cm, rukávek od krku: 26 cm

6-9 měsíců: délka cca 28 cm, šířka: 27 cm, rukávek od krku: 28 cm

9-12 měsíců: délka cca 30 cm, šířka: 28 cm, rukávek od krku: 30 cm

12-18 měsíců: délka cca 33 cm, šířka: 29 cm, rukávek od krku: 32 cm

18-24 měsíců: délka cca 37 cm, šířka: 30 cm, rukávek od krku: 34 cm

24-36 měsíců: délka cca 42 cm, šířka: 32 cm, rukávek od krku: 36 cm

36-48 měsíců: délka cca 45 cm, šířka: 33 cm, rukávek od krku: 38 cm

Doba pro výrobu 3-4 týdny (od úhrady objednávky), nebo dle vytíženosti, případně dostupnosti materiálu.

(5K-6K-7K-8K-10K-11K-12K-13K)

Menu
--