Domů Zboží Od Bon Savon

"Maminčin Dotek" Dětské Kastilské Přírodní Mýdlo.

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce205 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Bon Savon

Katalogové č.: 3696842
Zobrazení: 1393x
Vloženo: 24.3.2013
Počet srdcí: 322x
CPNP číslo zaevidováno
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: V předvánočním období objednávky vyřizují a expeduji maximálně do dvou dnů od zaplacení. Všechny výrobky mám skladem! Děkuji a těším se:-))) ❤️

Ráda bych Vám představila jedinečné dětské kastilské přírodní  mýdlo, vyrobené tradiční metodou za studena s 12% obsahem drahého bambuckého másla (Shea butter) a s přidáním kokosového mléka.

Díky EXTRA obsahu bambuckého másla (Shea butter), olivového oleje a kokosového mléka mýdlo úžasně zjemňuje a hydratuje dětskou pokožku!!!

Aktivní složky:

Přírodní pramenitá voda Šumavský Pramen.

Olivový olej Virgin   je známý svými zázračnými vlastnostmi už od starověku. Zabraňuje vysušování pokožky, udržuje její přirozenou vlhkost. Vyživuje a zjemňuje pokožku. Má ošetřující a regenerační účinky.

Bambucke máslo (Shea butter) urychluje buněčnou obnovu a obnovuje hydro-lipidní film pokožky. Působí jako ochranná bariéra, zabraňuje ztrátám vlhkosti a zachovává optimální úroveň hydratace pokožky.

Babassuový olej - změkčuje a zvláčňuje.

Kokosový olej má protizánětlivé, zklidňující, antibakteriální vlastnosti.

Mandlový olej - se po staletí řadí mezi nejluxusnější kosmetické oleje. Je vhodný pro každý typ pleti. Zklidňuje podrážděnou dětskou pokožku od prvních dnů po narození. Tlumí projevy lupenky, akné a ekzémů různého původu. Olej je bohatý zejména na vitaminy (hlavně E), minerály a nenasycené mastné kyseliny, které pomáhají pří obnově a regeneraci pokožky. Mandlový olej hydratuje a pečuje o pokožku v každém věku a obnovuje její přirozenou hydro-lipidní rovnováhu.

Kozí mléko -  obsahuje velké množství minerálních látek, stopových prvků, vitamínů a kyselinu listovou. Kozí mléko je ideální pro regeneraci, zvláčnění a dodání pružnosti pleti, zároveň velice kladně působí na pokožku postiženou kožními onemocněními (ekzém, lupenka, akné).

Kokosové mléko podporuje rychlou regeneraci pokožky, zanechává ji svěží a sametovou. Čistí a má tonizující efekt.

Odvar z květu heřmánku.

Mýdlo bez parfémace . Je také vhodné pro alergiky, atopiky, astmatiky a lidi s velmi citlivou pokožkou.

Ingredients: Olea Europaea (Olive) Fruit Oil Virgin, Aqua (Water), Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit, Sodium Hydroxide, Orbignya Oleifera (Babassu) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Prunus Dulcis (almond) Kernel Oil, Citric Acid, Lactic Acid, Goats Milk Powder, Cocos Nucifera (Coconut) Milk Powder, Chamomile (flower)

Mýdlo 100% přírodního původu bez jakýchkoliv chemických přísad, barviv a vůně.

Hmotnost:  +/-  120 g.

Cena za 1 ks.

Cena poštovného bude upřesněna dle množství a objemu objednaného zboží.

Menu
--