Domů Zboží Od luKSury

Lištičkus Bystrouškus

196 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od luKSury

Katalogové č.: 9117934
Zobrazení: 134x
Vloženo: 8.12.2017
Počet srdcí: 51x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: !!! Při nákupu nad 1500 Kč poštovné zdarma - vztahuje se na vše kromě zboží, kde je v textu (popisu) uveden nutný osobní odběr nebo přímo náš odvoz (nábytek, velké nebo těžké věci) !!!

Liška je očkována proti vzteklině. Na slepice vám nebude chodit, protože je na to až moc líná a ví, že vajíčka jsou teď drahá. Mochomůrky nejsou určeny pro konzumaci.

Můžete ji mít jen tak nebo třeba v kulatém akvárku (bez zvířat), dóze, květináči a určitě vás ještě něco napadne. 

Případně může sloužit jako komplic k menší lsti, když někoho chcete obšťastnit nějakou tou bankovkou, tak mu jí zespodu kamene připevníte (nebo to tam prostě pod to jen položíte) tak, aby to nešlo vidět při pohledu do krabičky... Uvidíte, jak se obdarovanému uleví, když zjistí, že nedostal jenom "jakousi vyzevlenou ryšavici". :)

Kámen prošel výběrovým řízením u říčky. Poté mu byl dopřán wellnes v podobě savové lázně, solného peelingu spojeného s mažáší kartáčkem a nakonec jarové koupele.

Složení: šutřík z říčky, polymer, akryl, pozitivní sluníčková energie (s výjimkou situací, kdy se mi něco rozflákalo nebo jsem měla zrovna gramlavé ruce)

Menu
--