Domů Zboží Od krivkat

Les premiers rayons de soleil

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna100 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od krivkat

Katalogové č.: 3603684
Zobrazení: 347x
Vloženo: 1.3.2013
Počet srdcí: 97x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Když jsem šila tuto sérii malých kapsiček, myslela jsem na svojí babičku. Narodila se na konci První světové války, a proto používala některá roztomile staromódní slova. Pamatuji si, jak jednou prosila celou rodinu, abychom jí pomohli hledat její portmonku. I když jsem neměla ani tucha, co by se pod tímto tajemným výrazem mohlo skrývat, ihned jsem se pustila do hledání. Představovala jsem si něco velmi krásného, lehce starobylého a tajemného. Naši snahu ukončila věta: "Vždyť ji máš v kabelce" a já s rozčarováním zjistila, že babička hledala zažloutlou, lehce roztřepenou koženkovou peněženku...

Moje portmonky jsou naopak takové snové, jakoby trochu z jiného světa. Takové, aby se s nimi každá slečna a paní mohla tak trochu cítit jako princezna. Portomnka může sloužit i jako efektní a netradiční obal na dárek.

Portmonka je ušitá z amerických designových bavlněných látek. Je podšitá ronolinem, aby lépe držela tvar. Látky jsem před šitím vyprala, takže se už nesrazí.

Zapínání zajišťuje kulička na kovovém rámečku (pozor, k otevření vyžaduje určitou sílu, takže portmonka není vhodná jako dárek pro malé děti).

Portmonku perte ručně a krátce na 40C bez použití agresivních pracích prostředků - aby se nepoškodila galvanizace rámečku a nezačal rezivět.

Rozměry 12 x 11,5 x 6 cm. Vnitřní rozměry zhruba 11 x 9 x 5 cm.

Menu
--