Domů Zboží Od Amulett

Ledolet

555 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Amulett

Katalogové č.: 8780163
Zobrazení: 182x
Vloženo: 26.8.2017
Počet srdcí: 38x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Výrazný cínovaný náhrdelník s Křišťálem. Kámen je velký, ale na krku se nezdá nijak zvlášť těžký, protože sedí vysoko. Hodí se spíše pro subtilnější ženy se štíhlým hrdlem. Použila jsem bezolovnatý cín, patinovala, leštila a samozřejmě ošetřila antioxidantem.

  • Následující popis berte prosím s rezervou, nejsem léčitelka, psychotronička ani lékařka, tudíž Vám pouze pro zajímavost předkládám, co se o tomto kameni říká a píše:

Křišťál

Užití: síla, ochrana, meditace, harmonie, léčení     Vlastnosti: projektivní i receptivní kámen, přiřazen planetě Slunce a Měsíc a elementu ohně a vody.  Je to univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie.   Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí. Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny.   Léčebné využití: vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše. Tiší bolesti hlavy a zubů, neurologické a střevní potíže, nevolnosti, podporuje zažívací trakt, posiluje imunitu, uvádí tělo do rovnováhy, zvyšuje laktaci.

Menu
--