Domů Zboží Od dupeTo

kytičky - rostoucí softshellky s fleesem vel. 80/86

798 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce125 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od dupeTo

Katalogové č.: 8428093
Zobrazení: 127x
Vloženo: 7.4.2017
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Drazí milí, pomalu zde svoji aktivitu tlumíme a přesouváme se do vod, kde se nám pluje klidněji. Krásné dny přejeme Alice a Anna

Dětská gaťata na ven, jsou nepromokavá, prodyšná a díky vysokým nápletům v pase a na nohavicích téměř univerzální velikosti (obsáhnou až 3 konfekční velikosti).

Kalhoty jsou ušité z velice odolného softshellu s bezkonkurenčními parametry voděodolnosti a paraprodyšnosti 30 000/19 000. Díky těmto vysokým prametrům jsou kalhoty prodyšné a téměř nepromokavé. Všechny švy jsou začištěny na overlocku a ještě jednou prošity rovnostehem.

V kapsách je použita zahraniční desingová látka, kapsy jsou z důvodu zaručení nepromokavosti taktéž podšity softshellem. V pase je použit pružný náplet doplněný širokou dětskou gumou, což zaručuje pohodlné nošení a zároveň jistotu, že kalhoty nebudou po odplenkování dítku padat. V pase je připravená dírka pro možnost regulace gumy.

Kalhoty jsou pro zvýšení bezpečnosti při nošení opatřeny rexlexním nápisem "dupeTo", velikost 1,3x6cm, vepředu na levé nohavici.

Softshell je ideální materiál pro aktivní trávení volného času. Výborně se hodí nejen na sport, ale také na zahradu, do lesa, pískoviště či školkové vycházky. Materiál vydrží plné dětské nasazení. Je odolný a témeř nepromokavý. Neprofoukne, ale zároveň dýchá a odvádí od těla pot, takže si v něm člověk nepřipadá jako v pláštěnce. 

Softshell je tvořen ze 3 vrstev- svrchní vrstva je odolná vůči mechanickému poškození, je pružná a snadno se čistí. Vnitřní vrstva j hřejivý flees, který efektivně přenáší vlhkost ven. Mezi těmito dvěma vrstvami je membrána.

Gramáž: 300g/m2

Vodní sloupec: 30 000 mm
Prodyšnost: 19 000 g / m2 / 24 hod.

Splňuje požadavky pro děti do 3 let.

Menu
--