Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Jeden den s perlou

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 8458426
Zobrazení: 387x
Vloženo: 18.4.2017
Počet srdcí: 68x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Nápadný originální prsten - jemnost, něha, elegance.
Hlavní fotka je příspěvkem k blogu pro klub "Růžový Panter znovu na stopě". Jde o blog ke Světovému dni knihy: https://www.fler.cz/blog/ruzovy-panter-s-knihou-svetovy-den-knihy-42149

Konstrukce prstýnku je z atestovaného nerezu, pájeno bezolovnatým cínem s obsahem stříbra. Dominuje mu říční perla (6 mm). Perla má svou typickou bílou barvu, matný povrch. Šperk je zčásti patinovaný, perla tak z reliéfu nádherně vystupuje.

Ušlechtilý nerez je atestovaný, netečný stálobarevný materiál. Neodírá se, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu. Nerez je ve srovnání se stříbem nesrovnatelně pevnější a barevně stálejší. V kombinaci s pečlivým zpracováním jde o šperk, který výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Nevyžaduje další údržbu. Běžné nečistoty můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem. Cín podle potřeby přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů) nebo švédskou utěrkou.

Prstýnek je profesionálně detailně zpracován. Provedení je velmi jemné, filigránské, rafinované. Pájení je čisté, jemné a precizní. Všechny konce a okraje jsou pečlivě zapraveny, zabroušeny, zapájeny. Nikde nic neškrábe, ani se nezachytává. Reliéf je plastický, výrazný a příjemný na omak. Reliéf s perlou z prstenu výrazně vystupuje (viz foto). Šperk je něžný a pohodlně se nosí.

Vnitřní průměr prstenu měří 20 mm. Kroužek není napevno spojený (viz foto). Jeho velikost si můžete v domácích podmínkách zkorigovat, nebo mě kontaktujte poštou pro úpravu na míru. Váha prstýnku je 2,5 g.

Menu
--