Domů Zboží Od ErmaBe

JAPAN faux uni žlutá - šatová zástěra len - vel. L

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od ErmaBe

Katalogové č.: 9019524
Zobrazení: 204x
Vloženo: 11.11.2017
Počet srdcí: 29x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí, opět přijímám objednávky na vystavené nebo již prodané modely dle Vašeho přání ( ve vel. 36 - 42 ) z materiálů Atelieru Terej. Doba dodání je cca 3 týdny. V případě Vašeho zájmu mne prosím nejdříve kontaktujte vnitřní poštou pro bližší informace. Moc Vám děkuji, že jste tady a přeji Vám pevné zdraví a aspoň malou radost každý den... Radka

Materiál: 100% len z autorské kolekce textilní výtvarnice Evy Jandíkové - na Fleru zde.  Mix žluté a indigo vytváří tmavší a spíše tlumený žlutý odstín s tmavými odlesky.   Materiál je měkký, splývavý, ale pevný, má oděvní úpravu, gramáž 160g/m2.

Obdélníková šatová zástěra, tzv. japonská, je na zádech překřížená, obléká se přes hlavu. Je hodně zahalující, přesto umožňuje volný pohyb. Široké šle pohodlně drží na ramenou. Velká kapsa na boku přechází i do zadního dílu.

Má variabilní tvar - můžete ji zkusit nosit obráceně - zadním dílem dopředu, jako letní šaty či tuniku přes cokoliv. Z tohoto důvodu právě má i tu "předozadní" kapsu ...

Oblečenou na postavě ji můžete vidět  tady a tady

Rozměry: šířka 124 cm, délka 80 cm, délka oblečené zástěry od ramen dolů asi 105 cm.

Velikost: doporučuji pro velikost L - pro obvod hrudníku cca 100  - 104cm

Výrobek je pečlivě krejčovsky zpracován - horní kraj zdobí a zároveň zpevňuje široká podsádka předšitá do lícu, lemy po obvodu jsou  otočeny do lícu  a mají šikmo odšité rohy, kapsy jsou v rubu zpevněny proti vytržení.

Údržba: zástěra je po ušití praná, proto ta pomačkanost. Žehlit nemusíte, stačí mokré protřepat, urovnat a nechat volně uschnout. Jinak stačí lehce "přelíznout " napařovačkou.

Výrobce doporučuje jemné praní do 40°C, při vyšších teplotách se může výrobek trochu srážet. Prát raději v gelu, nebělit.


Návrh látky : atelier Terej - Eva Jandíková

Návrh, realizace, foto : ErmaBe

Menu
--