Domů Zboží Od Atelier jpd

JAPA MALA KRÁSNÁ PASTELOVÁ

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce199 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Atelier jpd

Katalogové č.: 9323717
Zobrazení: 2303x
Vloženo: 22.2.2018
Počet srdcí: 94x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Krásná japa mala se 108 korálky z minerálů: amazonit, rhodonit, rhodochrozit a kouřový achát o průměru 6 a 8,5 mm. Obvod náhrdelníku měří 85,5 cm. Přívěšek má délku 12,5 cm. Je na náhrdelníku uchycen ozdobnou velkou karabinou z tibetského stříbra a dá se jednoduše odepnout. Tím vznikají další možnosti využití: náhrdelník občas pro změnu obléci bez přívěšku, nebo přívěšek zavěsit na kůži, řetízek, šňůrku atd. a tím si vytvořit další náhrdelník. Přívěšek můžete také připnout např. na kabelku, klíče, pro štěstí a bezpečnopu jízdu kdekoliv v autě atd. Záleží jen na Vaší fantazii:-) Samotný přívěšek je ozdobený nádhernou ručně vyřezávanou dřevěnou hlavičkou Buddhy, minerálními korálky a rondelkami PRAVÉHO STARÉHO TYRKYSU. K tomu velký nepálský kulatý stříbrný korálek a vše završuje symbol lotosového květu z nealergenního tibetského stříbra.

AMAZONIT - Výborný pomocník při komunikaci. Má aktivní metafyzické vlastrnosti a silné vibrace, které mocně proudí přes krční a srdeční čakru. To pomáhá sladit řeč s volbou správných účinných slov a dobře vyjádřit myšlenku. Také vyrovnává emoce, zbavuje trémy, tlumí zlobu a podporuje laskaviost a praktičnost. Dodává energii, zmírňuje stres a napětí a povzbuzuje. Účinně pomáhá při rehabilitaci nervového systému. Amazonit je známý také jako "šťastný kámen", nebo kámen naděje. Šperky z amazonitu byly nalezeny v hrobce faraóna Tutanchamina - je to prominentní kámen pro výrobu amuletů a stejně jako achát je kamenem umělců a podporuje můzu a kreativitu. Amazonit je také jedním z nejvíce účinných kamenů proti negativnáím vlivům elektromagnetického pole ,mobilů, mikrovlnek, počítačů...

ACHÁT - přináší štěstí, přátelství, dlouhověkost a úspěch. Pomáhá člověku zůstat sám sebou, dodá odvahu, vytrvalost, vyrovnanost a sebeúctu.

Symbol zdatnosti a síly. Talisman umělců a talentovaných kreativních lidí.

RHODOCHROZIT: Vnáší do života nezištnou lásku a soucit. Zklidňuje emoce a zbavuje stresu, pomáhá vyrovnat se s příkořími a se zraněnými city. Zahání deprese, zlepšuje duševní a rozumové schopnosti. Pomáhá odhalit lež a faleš. Vnáší do života světlo a radost a uvědomění si vlastní ceny a schopností. Je skvělý pro hlubokou meditaci, napojení na vyšší síly a pochopení vlastního poslání.

RHODONIT - mimořádně uklidňující emocionální kámen. Zvyšuje sebedůvěru a soběstačnost, pomáhá dosáhnout náš nejvyšší možný potenciál, ukazuje východisko ze zmatku, zbavuje úzkosti, zlepšuje pozornost a psychické schopnosti. Dodává pocit bezpečí a otvírá nás pro bezpodmínečnou lásku. Buduje velkorysost. Nalaďuje na spirituálno a zvyšuje vnitřní rovnováhu vyvažováním jinových a jangových vlastností. Používá se při řešení konfliktů.

Spojuje se se srdeční a kořenovou čakrou - energeticky je přemosťuje. léčí a aktivuje srdeční čakru. Pomáhá při hledání partnera a upevňuje vztahy. Vytváří bezpečné, milující, aktivující a energizující prostředí.

TYRKYS - Předchůdci Aztéků, Toltéků a Olmeků přinesli zbožnou úctu k tomuto kaqmeni. V hluboké vážnosti ho měli také severoameričtí indiáni Apačové. Bez tyrkysu nesměl např. medicinman vykonávat své povolání. Tyrkys se vkládal také do šípů lovců. Kámen štěstí přinášel prý také ochranu před uhranutím, ale i před všemi úrazy. Proto je dodnes tyrkys považován také za kámen jezdců a chovatelů koní.  Lékaři nosili v brašně tyrkys jako protilátku proti jedům, včetně uštknutí, věřili také, že očišťuje tělo od škodlivin. Tyrkys je symbolem šlechetnosti, laskavosti a upřímnosti. Zachovává přátelství a z nepřátel činí přátele. Je to kámen štěstí a bohatství. Navajové dávali kousky tyrkysu pod obydlí pro ochranu rodiny a proti zlým duchům.

BUDDHA - Talisman přinášející štěstí, radost, spokojenost, vyrovnanost. Překonává špatnou náladu a neštěstí. Mocné vědomí Buddhy - niterné lásky uložené v našem duchovním středu. Jde hlavně o lásku, kterou dokážeme dát sami sobě. Vyčištění emocionální paměti. Jedině mysl dokáže člověka osvobodit od trápení. Osvícení - čistý přirozený stav vědomého bytí. Pochopení souvislostí všech věcí. Myšlenky = čistá energie, která ovlivňuje náš život na všech úrovních.

Menu
--