Domů Zboží Od AT

Janina 2

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od AT

Katalogové č.: 8846047
Zobrazení: 171x
Vloženo: 19.9.2017
Počet srdcí: 25x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Luxusní náramek, vyrobený náročnou technikou wire-wrapping z nerezové oceli a korálu bambus. Korál je doplněný nerezovými korálky. Délka náramku je 18 cm, šířka v nejširší části 1,8 cm. Má prodlužovací řetízek  z nerezu a lze ho jemným tlakem upravit podle ruky. Vhodný pro alergiky. Do soupravy lze doplnit náušnicemináhrdelníkem Janina.

Ušlechtilý nerez je atestovaný, netečný, stálobarevný materiál.  Neodírá se, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu. Vyhovuje většině alergiků (podobně jako chirurgický drát - osteofix) a díky své tvrdosti odolá i běžnému dennímu zacházení. Ve srovnání se stříbrem je nesrovnatelně pevnější, výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Nevyžaduje další údržbu. Běžné nečistoty můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem.  V kombinaci s pečlivým zpracováním jde o šperk, který výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Vydrží Vám krásný i více generací.

Korál je silným ochranným kamenem (kosterním pozůstatkem). Chrání před nehodami, násilí, otravou, lupiči, posedlostí a neplodností (především u žen). Korál pochází ze dvou řeckých slov "dcera moře". Způsobuje u svého majitele vnitřní změny. Vyhání pošetilost, nervozitu, strach, depresi, vražedné myšlenky, paniku a noční můry. Dodává rozumu, prozíravosti, odvahy a moudrosti. Vyvolává klidný spánek a zahání rozrušující sny. Je-li věnován dítěti jako dar. zajistí jeho budoucí zdraví. Nemluvňata nosí korálový přívěsek k utišení bolesti při prořezávání zoubků. Též zajišťuje dítěti silnou ochranu. Přitahuje lásku a štěstí.

 

Rak, Ryby

Menu
--