Domů Zboží Od atelier SYLVA

Hláskohraní

200 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od atelier SYLVA

Katalogové č.: 8903919
Zobrazení: 868x
Vloženo: 8.10.2017
Počet srdcí: 23x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Fonematické rozlišování hlásek

Pracovní sešit je zaměřen na fonematickou identifikaci a diferenciaci hlásek, Š, Z, Ž, C, Č, L, R, Ř, K, T a Ť, Ď, Ň, které jsou nutnou podmínkou pro úspěšnou fixaci nacvičovaných a jejich postupné autentické používání v běžné řeči.

Všechny úkoly v pracovním sešitu jsou prověřené v praxi samotnými dětmi. Úkoly jsou zaměřeny především na fonematické uvědomování a rozlišování. Vycházejí ze skutečnosti, že pokud dítě hlásku fonematicky nerozliší, nepoužívá ji pak v mluvní praxi, i když ji při cíleném cvičení již třeba celkem zvládá. Na jednotlivé hlásky či skupiny hlásek je vždy samostatný pracovní list s dějovým obrázkem a úkoly. V jednotlivých úkolech se obracíme přímo na děti.

Ke každému pracovnímu listu – obrázku – patří příloha s pexesem, které si může dítě z pracovního sešitu vystřihnout a rozstříhat na kartičky.

Pracovní sešit vznikl na základě spolupráce klinické logopedky, kterou i po více než dvaceti letech tato práce baví, a malířky, maminky dítěte, která byla očitou svědkyní zdolávání úskalí terapie při mnohočetné patlavosti. Pracovní sešit je primárně určen dětem ve věku 5–7 let, ale lze jej využít i s dětmi mladšími či klienty s různými vývojovými vadami řeči.

    Menu
    --