Domů Zboží Od tiki

Hacka pro batolata-uzavírat;nosnější

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce290 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od tiki

Katalogové č.: 9211954
Zobrazení: 83x
Vloženo: 20.1.2018
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Hacka je ušita z jedné vrstvy 100% bavlněné velmi pevné látky o gramáži 310 g/m2. Čelo a doplňky jsou ze dvou vrstev 100% bavlněné látky o gramáži cca 130 g/m2. Hodí se k houpání jak nejmenších miminek, tak i větších a těžších dětí. Její maximální nosnost pro ležící dítě je cca 35 kg.

Oblíbenost houpačky spočívá ve vertikálním houpání, které má na děti mimořádný uklidňující účinek. Houpání je zajištěné gumovým lankem nebo ocelovou pružinou vyrobenou tak, aby ji svou vahou rozhoupalo i miminko.

Látková kolébka má dvojité dno (resp. tunel na dně), kam se dává složená deka nebo speciální matračka z kokosových vláken, příp. z ovčí vlny nebo pohankových slupek (matrace není součástí základní dodávky). Houpačku lze uzavřít dvěma chlopněmi, které se zapínají na patentky (druky), za příplatek lze na chlopně našít ještě jisticí tkanice.

Délka hacky je cca 115 cm, šířka v místě rozpěrné tyče 70 cm, výška hacky cca 110 cm. Rozpěrná tyč je vyrobena z bukového dřeva.

Součástí základní dodávky je látková kolébka, rozpěrná tyč, 2 karabiny, gumové lanko o průměru 8 mm a jistící lanko. Za příplatek lze dát místo gumového lanka ocelovou pružinu (o něco lépe houpe – na jedno zatažení víckrát zhoupne sama). Je možné dokoupit tři typy pružin určené na houpání různě těžkých dětí.

Další informace k hackám, příslušenství a zavěšení si můžete přečíst v sekci Užitečné články.

Údržba: prát na 40 °C, žehlit lze (bavlna), sušit v sušičce lze (šetrnější program), nebělit. Před praním nutno vyndat případnou matraci, odepnout kovovou karabinu a vyndat rozpěrnou tyč. Před prvním praním nenamáčet, aby do sebe nepustily barvy.

Menu
--