Domů Zboží Od PARROT

FLOWER BIG BAG * no. 01 ***sleva***PARROT®

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 8209778
Zobrazení: 94x
Vloženo: 30.1.2017
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

Sleva z 1150,- na 850,- kč 

Pravá kůže, eco kůže, krásná strukturovaná designová látka a variace různých přírodních rustikálních materiálů /bavlna, len, riflovina, juta, celtovina atd/ taková je nová větší kabelka určená pro spoustu vašich věcí včetně FA4 a notebooku. Kabelka je opravdu velmi pevná a bytelná * snese vysokou zátěž. Je určena pro ženy, jenž mají rády široký horní okraj, kvůli větší přehlednosti v kabelce. 

*** velikost L ***jediný kus v tomto provedení ***

ZIG ZAG BAG - RED PARROT(R)

Technický popis: originální HAND MADE kabelka má vysoký podíl ruční práce a zcela jedinečný design. 

Přední díl: uprostřed panel vcelku, tak aby vynikla krásná srtuktura materiálu, horizontální i vertikální členění, spodní okraj z koženky kvůli odolnosti vůči ušpinění a oděru. Zdobeno čeným kalounem a mosaznými druky. Spodní rožky odšité pro plastický tvar kabelky 3D. 

Zadní díl je hladký - horizontálně členěný, zdobený kalounem. Spodní část opět eco-kůže. Všechny díly jsou pečlivě podlepeny na fixačním lisu. 

Podšívka: bavlna/popelín světlé barvy, uvnitř opravdu velká nakládaná kapsa na kostěný zip, plus malá kapsička na mobil, nebo doklady.

Zapínání je zapuštěné na kvalitní kostěný zip české výroby WICO Děčín, jezdec je zakončený texilním lajblíkem PARROT pro snažší otevírání kabelky. Vnitřní horní okraj z rustikální textílie - okraj obloukově tvarovaný. Zip je našitý na kožený nosič pro lepší manipulaci a vyšší pevnost zapínání kabelky.

Uši béžovo - černá koženka - podšité černou portou, délka 80 cm, tak aby šly uši pohodlně a dobře na rameno, i přes zimní kabát. Šíře je záměrně 5 cm, aby ušiska neřezala do ramene. 

Kabelka je sportovního střihu - střih vlastní Square Bag PARROT

Rozměry: prostorná kabeluša - FA4 i notebook v pohodě. Přední výška 35 a boční výška 37cm, spodní šíře 35,  horní šíře 47 cm, délka ušisek 80cm.

Užití: dámská praktická, velmi prostorná kabelka.

Údržba: díky koženým aplikacím praní pouze v ruce, né příliš často! 30-40 stupňů, sušit volně na vzduchu, nechat vykapat, nikoli v sušice!!! Žehlení běžně napařovačkou, přes aplikace opatrně a jedině přes hadru. Kůži a koženku nežehlit vůbec !!

Nejlepší by byla stejně čistírna, určitě to nebude často !!!

Made by PARROT since 1989

Menu
--