Domů Zboží Od TiaraDream

Fantasy čelenka "Šepot motýlích křídel...."

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od TiaraDream

Katalogové č.: 8951457
Zobrazení: 251x
Vloženo: 23.10.2017
Počet srdcí: 49x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: VÁNOČNÍ SLEVOBRANÍ!!! :) Srdečně zvu k využití 20% slevy na veškeré vystavené zboží! Stačí jen k nákupu zadat kód 8ER-L1J-1T9 :) Přeji nejen krásné svátky vánoční, ale i veselé nakupování :)

https://www.youtube.com/watch?v=kcWpGhV8Gy8&list=PLdtt3Cf4h56LHu_BC7CjThc4suEJZTAct

https://www.youtube.com/watch?v=Ne5J4bxWypI

Kráčím sám krajinou sychravou, stezkou jež line se podél lesa. V tom vánek kolem mě prosviští a stovky listů tisíce barev roztančí přenádherný tanec plný posledních záchvějů síly žít.... Já, omámen tou krásou neskonalu stojím tiše a nic na světě nevnímám.... Stojím a hledím na ten taneční parket na obloze zrozený... Když v tom náhle k tanci mezi listím přizvou se jemně třepotající se křídla motýlí doprovázejích mou nymfu podzimní.... Mě tají se dech nad ladností její.... jak mlha z ranního lesa zrozená, šat z pavučin a perel rosy posetý, jak sen můj nepolapitelný v dáli vznáší se s lehkostí bytí.... Já vydechl úžasem právě za zvuku šepotání křídel motýlích....

Překrásná a zcela originální čelenka neotřelého vzhledu jako dělaná na velké Halloweenské party, bály, maškarní, karnevaly a nebo jako úžasný doplněk pro focení. Bohatě zdobená čelenka bílými květy, podzimními listy a krásným hnědobílým květem magnólie by už sama o sobě byla krásná, ale zcela dechberoucí a úchvatná se stala ve chvíli, kdy někdo zatleskal a k nebi se vznesli úžasní motýlci, poletující kol květů s naprostou lehkostí a noblesou. S touto čelenkou nikdy nebudeme neviditelná, ba naopak. Stanete se naprostou bohyní, vílou z lesa, které každý s údivem padne k nohám!

 

modelka: Kristýna Stanislavová

vizáž: Monika Špačková

fotograf: Monika Špačková

lokalita: Ledčice

 

TATO FOTOGRAFIE SE STALA SOUČÁSTÍ PŘEKRÁSNÉ TOP NOMINACE "Skrz listy slunce svítí" OD MyškaHek :)

https://www.fler.cz/archiv-top-vyberu?term=1511690400

 

AUTORSKÝ ŠPERK!

PROSÍM, RESPEKTUJTE AUTORSKÁ PRÁVA FOTOGRAFIÍ I ZBOŽÍ NA NICH!!!

CHCETE-LI FOTOGRAFIE SDÍLET, PAK POUZE S NADPISEM VE FOTCE "TIARADREAM BY DEKORACE MODEKO". TEXT NESMAZÁVEJTE! NEJEN FOTOGRAFIE, ALE PŘEDEVŠÍM DEKORACE SAMOTNÉ PODLÉHAJÍ AUTORSKÉMU PRÁVU. JEJICH IDENTICKÉ KOPÍROVÁNÍ ZA ÚČELEM PRODEJE NENÍ MOŽNÉ!

VELMI DĚKUJI ZA DODRŽOVÁNÍ.

Menu
--