Domů Zboží Od TiaraDream

Fantasy čelenka "Králíček sedí ve své jamce sám"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od TiaraDream

Katalogové č.: 9065350
Zobrazení: 518x
Vloženo: 23.11.2017
Počet srdcí: 100x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: VÁNOČNÍ SLEVOBRANÍ!!! :) Srdečně zvu k využití 20% slevy na veškeré vystavené zboží! Stačí jen k nákupu zadat kód 8ER-L1J-1T9 :) Přeji nejen krásné svátky vánoční, ale i veselé nakupování :)

https://www.youtube.com/watch?v=CoHWBXAjVQE

U pole v houští zlehka ouška stříhá, zajíček maličký se na nás na pole dívá. Pozoruje podzimní to svět, jak děti draky pouští a vadne poslední květ. Tu s posledním hřejivým paprskem svá ouška k slunci pne a protahuje tělíčko v záři posledního podzimního dne...

Originální zvířátková čelenka vytvořená pomocí drátků umělé kožešiny v hnědých tónech a růžové filcové barvy. Uši jsou připevněné k čelence omotáním a následním lepením, dá se s nimi lehce manipulovat. Bohatě zdobená květinami (pivoňky, frézie, bobulky, listy aj.) Jedná se o prototyp. Vhodná jak na děti tak na dospělé, na maškarní aj. společenské akce s maskami.

AUTORSKÝ ŠPERK!

PROSÍM, RESPEKTUJTE AUTORSKÁ PRÁVA FOTOGRAFIÍ I ZBOŽÍ NA NICH!!!

CHCETE-LI FOTOGRAFIE SDÍLET, PAK POUZE S NADPISEM VE FOTCE "TIARADREAM BY DEKORACE MODEKO". TEXT NESMAZÁVEJTE! NEJEN FOTOGRAFIE, ALE PŘEDEVŠÍM DEKORACE SAMOTNÉ PODLÉHAJÍ AUTORSKÉMU PRÁVU. JEJICH IDENTICKÉ KOPÍROVÁNÍ ZA ÚČELEM PRODEJE NENÍ MOŽNÉ!

VELMI DĚKUJI ZA DODRŽOVÁNÍ.

Menu
--