Domů Zboží Od Bon Savon

Elitní Mýdlo „Kouzlo Východu“

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce205 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Bon Savon

Katalogové č.: 3925888
Zobrazení: 2474x
Vloženo: 27.5.2013
Počet srdcí: 385x
CPNP číslo zaevidováno
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: V předvánočním období objednávky vyřizují a expeduji maximálně do dvou dnů od zaplacení. Všechny výrobky mám skladem! Děkuji a těším se:-))) ❤️

Moji milí zákaznici, ráda bych vám představila zajímavou novinku nebo, spíše, vylepšenou verze již známého a vámi oblíbeného glycerinového bílého mýdla Gejša.

Japonské ženy jsou skutečně krásné! Mají zářivou porcelánovou pleť, a to díky zázračné kosmetické vlastnosti rýže, o které známe od pradávna.

Jedinečné jemně šlehané přírodní mýdlo je vyrobené tradiční metodou za studena podle staré japonské receptury: z olejů rýžových klíčků a bambuckého másla , což mu dodává výbornou krémově-gelovou strukturu a  přidány rýžový otruby a bambucký prášek - mnohokrát zlepšuji kvalitu mýdla - pleť je hladká, hedvábná, vláčná a sametová.

Elitní mýdlo ,,Kouzlo východu" je nádherné a  vyniká svou delikátností! Je ideální pro péči o citlivou a problematickou pleť, i samozřejmě pro pleť zralou a stárnoucí.

Aktivní složky:

Rýžový olej - dodává pokožce přírodní vitamin E -  unikátní antioxidant, a rovněž obsahuje skvalen, který pečuje o pokožku a zpomaluje tvorbu vrásek. Olej z rýžových klíčků má protizánětlivé, zklidňující, antibakteriální vlastnosti. Brání vzniku pigmentace, tj. zabraňuje tvorbě volných radikálů.

Kokosový olej - napomáhá vyhlazování pleti a redukuje vrásky. Má protizánětlivé, zklidňující, antibakteriální vlastnosti; brání vzniku pigmentace, tj. zabraňuje tvorbě volných radikálů.

Bambucke máslo (Shea butter) urychluje buněčnou obnovu a obnovuje hydro - lipidní  film pokožky. Působí jako ochranná bariéra, zabraňuje ztrátám vlhkosti a zachovává optimální úroveň hydratace pokožky.

Rýžové moučka - díky vysokému obsahu nenasycených mastných kyselin, jsou rýžové otruby cennou kosmetickou surovinou. Prozrazují kůže lesk a pružnost.

Bambucký prášek.

Esenciální olej z: ylang ylang, pelargonie a pomeranče.

Elegantní vůně esenciálních olejů vytváří náladu vnitřní harmonii.

Saponifikováno NaOH.

Mýdlo je vhodné pro vegany.

Mýdlo 100% přírodního původu bez jakýchkoliv chemických přísad, barviv a vůní.

Ingredients:

Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Fruit Butter, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil Virgin, Sodium Hydroxide,  Aqua (Water), Citric Acid, Lactic Acid, Citrus Sinensis (Orange) Peel Oil, Oryza Sativa (Rice) Seed Flour, Pelargonium Graveolens (Geranium) Oil, Canaga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil , Bambusa Vulgaris (Bamboo) Powder, Titanium Dioxide, Decorace: Mica.

Hmotnost:   +/-  120 g.

Cena za 1 ks.

Cena poštovného bude upřesněna dle množství a objemu objednaného zboží.

Menu
--